TARAFTAR GİTMESİNİ İSTEMİYOR

TARAFTAR GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Süper lig ve Tff 1. ligin birçok takımın listesinde transfer olacağı yönünde çıkan haberler Boluspor taraftarlarını çileden çıkardı.

04.01.2021

Sezon sonunda TFF 1. Lig ekibi Boluspor'la sözleşmesi bitecek olan Melih Okutan'a Süper Lig takımlarından Göztepe, Karagümrük, Rizespor ve Konyaspor  ve Spor Toto 1. Lig takımlarıda  transfer teklifi gelmişti.. 

 

Melih Okutan'ın gitmemesini isteyen Boluspor Taraftarları sosyal medyadan seslerini duyurarak   Melih Okutanın Transferini Boluspor Yönetiminin durdurmasını istiyor,

İŞTE O MESAJLARIN BİR KAÇI:

 

 

Metin Akgül

MELİH OKUTAN YOKSA KAPATIN DÜKKANI

Yasin Yurdakul

Melih Okutan Bolu'nun sefiridir.

 

Ahmet Kırcalı

 

 

Melih'in bu kulübe vefa borcu var. Geçen sene sakatlığından dolayı bir sezon neredeyse top oynamadı fayda sağlamadı ama buna rağmen ne taraftar, nede yönetim kendisinden asla vazgeçmedi. Melih'in süper lige gitmek veya başka takıma tranafer olmak istemesi en doğal hakkı ama bu sezon Boluspor'un ona ihtiyacı var. En azından sözleşmesini 1 sene uzaltıp sezonu burada tamamlayıp sezon sonu da takımına para kazandırıp gitmesi en doğrusu olur. Melih'e de bu yakışır.

 

Bolu Ultras

 

Melihin sözleşmesini bedeli ne olursa olsun uzatmalıyız.

Sezonun ilk devresini 19 puanla 12. sırada tamamlıyoruz.

Şimdi o radikal kararlarda!

Gerekli hamleler hemen yapılmalı, yerinde nokta transferler halledilmeli, ikinci devreye Tertemiz bir sayfa ile, Bambaşka BOLUSPOR izlemeliyiz.

 

Boluspor Haberleri

 

MELİH OKUTAN an itibariyle ligin asist kralı.

Bu ADAMI takımda tutmak ZORUNDAYIZ.

 

 

 

Ercan Üsküp

LİG SONUNCUSU 10 KİŞİ KALMIŞ ESKİŞEHİRİ ZAR ZORDA OLSA YENDİK,LAKİN ARA DÖNEMDE NOKTA TRANSFERLER VE HAMLELER YAPILMALI,MELİH OKUTAN HİÇ OLMAZSA BU SEZON ELDE TUTULMALI

DİYE DÜŞÜNÜYORUM,İNŞALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR,BOLUSPOR RUHU GELİR....

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NSERP