TARAFTAR İSTİFAYA ÇAĞIRMA KONUSUNDA HAKLI

TARAFTAR İSTİFAYA ÇAĞIRMA KONUSUNDA HAKLI

Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, 4-1 kaybettikleri Bodrumspor maçının ardından konuştu

08.04.2023

Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, 4-1 kaybettikleri Bodrumspor maçının ardından konuştu, taraftarların 'istifa' tepkisinde haklı olduğunu dile getirdi.

Boluspor, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Bodrumspor'a 4-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Yarenler, haftayı Play-Off hattında kapatma şansını kaçırdı.

 
 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, bireysel hatalara hiçbir taktiğin dayanmayacağını belirtti, şu ifadeleri kullandı:

"Tabii maçın önemi ve değerini bilerek maça hazırlandık. Oyuncularım aslında bunun farkındaydı. Motivasyonlar da oldukça iyiydi. İlk yarıda skor avantajını yakaladık. İkinci yarı maça çıkarken Samsun maçında yaşadığımız şeyi tekrar yaşamayalım diye bu uyarılarda bulunduk. Bu planı da yaptık. Oyuncular da maça çıkarken ikinci yarıda yine oldukça motiveydiler. Ama maalesef aynı dejavuyu sürekli yaşıyoruz. Samsun maçında aynısı oldu. Hatta Tuzla maçında da yine penaltı, kırmızı kart. Yani üç maçı da penaltı yiyerek maçı kaybetmiş olduk. Bütün skoru avantajını kaybettikten sonra da aslında sonrasıyla alakalı verdiğimiz reaksiyon çok olumlu değil. Bu konuda tabii gereken uyarılara gereken çalışmaları yapmamıza rağmen bu kadar bireysel hataya hiçbir taktik, hiçbir plan çok dayanmaz. Hani bir tabir vardır. Bu kadar sıcağa kar dayanmaz. Maalesef bu kadar hataya da hiçbir plan, hiçbir taktik dayanmıyor. Bunu bir şekilde çözmek lazım. Takımın yine iddiası, hedefi devam ediyor. Ama iki maçta da çok önemli avantaj kaybettik"

 
 

'Taraftarlar haklı'

Skor 4-1’e gelince taraftarlardan yükselen ‘istifa’ sesleri hakkında da konuşan Bilazer, “Taraftarlar haklı. Yani iki maçtır 5-1 ve 4-1’lik mağlubiyeti kendi sahamızda çok kabul edilebilir bir şey değil. Onlar da iyi bir oyun, iyi bir skor bekliyorlardı ama biz parça parça bunu yapabildik. İki maçta da onların o tepkisine bir şey diyemem. Çünkü haklılar. Bu iç sahada. Böyle bir durumdayken bu avantajı kaybetmek hiç kimsenin kabul edeceği bir durum değil” diye konuştu.

Mehmet Ö.

Mehmet Ö.
2023-04-08 10:37:04

Ha birde sakın sanki yerine oynatacak yedek mi var gibi şeklinde savunmalara girme. İkinci yarı oralara iskele babası bile koysan bu kadar ruhsuz kalmazdı. U21 den gençleri koysan, yada kulubedeki farklı nevkilerin oyuncularını kullansan yine olurdu. Cünkü onlarda RUH olurdu en azından. Mevkisi olmasa bile kapasitelerini zorlarlardı.

Mehmet Ö.

Mehmet Ö.
2023-04-08 10:29:21

Teknikten taktikten bahsediyorsun, topu futbolcuya atıyorsun, oynamayan(!) futbolcular kadar (futbolcu ismi vermiyecem onlar kendini bilir) sende suçlusun. İlk yarıda sahada adeta gezinen 4 futbolcuyu (buna rağmen öne geçtik) sırf devreye önde girdik diye 2.devreye enaz ikisini değiştirmeden başlıyorsun ve buna dejavu diyorsun. Ben statta izlerken yanımdakilere dedim enaz üçü devrede değişmezse samsun maçının aynısı olacak diye. Yani ben kadar bile futbol bilgisine hakim değilsin. Size de yazıklar olsun sayın futbolcular... Bolusporu averaj takımı yaptınız. Gidin Rize sitelerini okuyun. Sizin yüzünüzden önümüzdeki maçı nasıl garanti görüyorlar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZGCZ7