Tek Hedefi Başarılı Olmak!

Tek Hedefi Başarılı Olmak!

Osman Özköylü’den sonra takımın başına gelen genç teknik direktör Fırat Gül, Radyospor’a konuk oldu.

14.03.2020

Osman Özköylü’den sonra takımın başına gelen genç teknik direktör Fırat Gül, Radyospor’a konuk oldu. 

 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, "11 günde 3 maça çıktık. Bu süreçte çok fazla antrenman yapamadık, daha çok toplantılarla maçlara hazırlanmaya çalıştık. Giresunspor maçında oyunun hâkimi bizdik fakat skora bunu yansıtamadık. Keçiörengücü'nü deplasmanında kazandık. Keçiörengücü sentetik sahada maçlarını oynuyor orada kazanmak zordu bunu da başardık. Adanaspor maçını kazandık, bu maçta planımız çok farklıydı, amacımız kaybetmemekti ve kazandık. Maç içerisinde 3 farklı sistem değiştirdik, geriden geldik ve maçı kazandık. Çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

“İSMAİL’İN POZİSYONU NİZAMİ GOL”

Adanaspor maçında Boluspor’un beraberlik golünü atan İsmail Konuk tartışma olmuştu. İsmail’in topu filelere elle gönderdiğini düşünen Adanaspor taraftarı sosyal medyada gündem oluşturmuştu. Fırat Gül bu konuya da açıklık getirdi. Gül, "İsmail Konuk'un orada eli açılıyormuş gibi gözüküyor ama oyuncunun orada top göğsüne çarparak gol oluyor. İsmail Konuk'un attığı gol nizamiydi orada faul yok. Maçtan sonra İsmail'le de konuştum. Gol olduğunu ve eline değmediğini söyledi" dedi.

“TEK HEDEFİM BOLUSPOR’DA BAŞARILI OLMAK”

Osman Özköylü’den sonra takımın başına gelen ve kırmızı beyazlı takım yönetiminde çıktığı 3 maç 6 puan alan Fırat Gül, "Ülkemizde genç teknik direktör ve genç futbolcunun tanımlanması Avrupa'ya göre farklı. Uzun yıllar Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig'de antrenör olarak görev yaptım. Geçen sezon İstanbulspor'da bu sezon Boluspor'da yalnız olarak çalışıyorum. Şu andaki tek hedefim Boluspor'da başarılı olmak. Oyunculardan yaşı küçük olan antrenörler var. Bizde de Bilal Kısa benden 1 yaş büyük. Burada önemli olan oyuncuyu kendinize inandırmak. Biz şu anda bir sıkıntı yaşamıyoruz, inşallah sezon sonunda da hedefimize ulaşacağız" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 3GNEY