TRANSFERİ SON 1 OYUNCU İLE NOKTALAMAK İSTİYORUZ

TRANSFERİ SON 1 OYUNCU İLE NOKTALAMAK İSTİYORUZ

Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, transferi son 1 oyuncuyla noktalamak istediklerini belirterek, “O oyuncu bizim şu anki kimliğimizi değiştirecek bir pozisyonda. 8-10 pozisyonunda oynayabiliyor” dedi.

22.09.2020

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Pazartesi günü kendi evinde Altınordu ile karşılaşacak. Ligin ilk 2 haftasında bir mağlubiyet ve bir beraberlikle sahadan ayrılan kırmızı-beyazlı ekip, seriyi galibiyetle devam ettirmek için Teknik Direktör Taşyürek yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Takımın Karaçayır mahallesinde bulunan tesislerinde devam eden antrenman öncesinde Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek açıklamalarda bulundu.

 

“Deplasmandan alınan 1 puan önemli”

Adana Demirspor karşısına 5 farklı oyuncuyla çıktıklarını ve eksiklikleri olduğunu söyleyen Taşyürek, “2 haftadır oynanan oyundan hiçbir memnuniyetim yok. Elimizin değdiği bir yönde yok. Geçen haftadan bu haftaya 5 farklı oyuncuyla çıktık. Bu takım yeni bir takım. Öyle yeni ki, 19 ay sonra Tugay maç oynadı. Geçen sezon 6 hafta sakatlık yaşamış, sonra askere gitmiş Oğuzhan maç oynadı. Araz hafta içerisinde geldi maç oynadı. Hem bu fiziksel eksikliklerimiz hem de birbirini tanıma sıkıntılarımız, özellikle ikinci yarıda yapabileceğimiz, stratejide belirlediğimiz, rakibin düştüğü, geniş alanlar bulabileceğimiz zaman dilimi içerisinde teoride bütün hesapladıklarımız gerçekleşti. Ama bizim bunu uygulamada, pas trafiğini üçüncü bölgeye taşıma ve sonuçlandırma yapamadık. İlk yarı özellikle 20 dakika çok telaşlı, kopuk bir görüntü verdik. Bunların normal olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Fikstürden yana şansımız yok”

Ligin ilk maçlarını geçen seneden hazır olan takımlarla yaptıklarını belirten Taşyürek, “Netice itibariyle Adana Demirspor, Keçiören, bu hafta oynayacağımız Altınordu fikstürden yana da şansımız yok. Çünkü ligin geçen seneden hazır takımları. O deplasmandan alınan 1 puan önemli. Her geçen gün üzerine de koyduğumuzu göreceksiniz. Altınordu maçı çok önemli bir viraj. Çünkü bu maçı da içeride kazanarak, mağlubiyet, beraberlik, galibiyet serisiyle bahsettiğim çıtanın yükselmesini sağlayacağız. Burayı geçersek de Giresun maçını rahat bir maç olarak tamamlayıp milli maç arasına gireriz diye bir stratejimiz var” şeklinde konuştu.

Abdullah Gokhan TEKKOL

Abdullah Gokhan TEKKOL
2020-09-22 20:14:47

Hoca 1 değil enaz 3 transfer şart bu takına takım tel tel dökülüyor bu takıma forvet 10 numara forvet arkası lazım hoca şu arada bu takıma süt çalışması depar çalışması yatır yoksa boluda ömrün fazla olmayacak sen önce oyun okumasını öğrenmen lazım yoksa bu takım değil bu futbolla bu oyunla şampiyonluğa oynamak ancak küme düşmemeye oynar 3 hafta olacak 1 sutumuz yok kaleye takım koşmaktan bi haber ya kusura bakma ama sen bu takıma 1 haftada ne çalıştırması yaptırıyorsun bu haftada kazanamazsak valizleri toplamaya basla derim

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UHFHX