TRANSFERLERE DİKKAT !

TRANSFERLERE DİKKAT !

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Boluspor'da bir transfer hareketi olmaması dikkat çekti.

12.01.2021

Ara transfer sezonunun 1 Şubat 2021 tarihinde bitecek ve İkinci devrenin başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen Boluspor yönetiminden bir hareketlilik olmaması gözlerden kaçmadı.

 

Sezonun ilk başında  yapılan transferlerden istediği verimi almayan kırmızı-beyazlı ekip sezonun ikinci yarısında da aynı hatalara düşmemesi gerekiyor.

 

Maddi imkanların sınırlı olduğu Boluspor da bu süreci çok iyi değerlendirmesi gerekmekte. İhtiyaç bulunan mevkilere maksimum katkı, minumum maliyet sağlayacak isimleri bulmalı transfer komitesi.


Bariz eksiklerin gün gibi ortada olduğu kırmızı-beyazda  kısa sürede takıma katkı sağlayacak en hazır isimleri bulmak gerekiyor. "Ya tutarsa" transferlerinden, "Belki yarar sağlar" transferlerindense, bu şekilde risk alınarak yapılan transferlerden uzak durmak lazım.

 

Artık düşme hattının üstünde ilk yarıyı tamamlayan yönetimin hata yapma lüksü gib. Maddi olarak bu kadar sıkışık durumdayken yine elde kalacak, verim alınamayacak isimler gelir ve borç katlanarak devam ederse, taraftarın sabrının sonunun geleceği görünüyor. O yüzden bu sefer gerçekten "İNCE ELENİP SIK DOKUNMASI GEREKİR".

Haber: Oğuzhan Serçe

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0MXST