Tuğba Palazoğlu basketbol severlerle buluştu

Tuğba Palazoğlu basketbol severlerle buluştu

Milli basketbolcu Tuğba Palazoğlu, Bolu'da bulunan Artı Akademi Basketbol Kulubünün katkılarıyla öğrencilerle bir araya geldi.

05.07.2019

Bolu Koru Otelde  gerçekleştirilen etkinlikte, basketbol tutkunu çocuklar ile Bolu Artı Akademi bünyesinde bulunan sporcularla , milli basketbolcu Tuğba Palazoğlu bir araya geldi.

Türk kadın basketbolunun en deneyimli isimlerinden biri olan milli oyuncu Tuğba Palazoğlu, “Basketbol oynadığım sürece ve profesyonel düzeyde basketbolu bıraktıktan sonra da her zaman basketbol için çalışmak ve basketbolu ulaştırabildiğim kadar fazla çocuğa ve insana ulaştırmak için gayret göstereceğim” dedi.

Bolu Artı Akademi Basketbol  Kulübü adına konuşan Serhat Tutucu;

Artı Akademi Basketbol ailesi olarak sadece sahada ter dökmüyoruz!


kendimizce imkanlar yaratarak sporcularımızı tecrübeleriyle aydınlatacak,onlara yol gösterip örnek olacak bu işte kendini fazlasıyla kanıtlamış,belli yerlere gelmiş tecrübeli sporcularla buluşmalar ayarlamaya devam ediyoruz...


Bunlardan ilkini biliyorsunuz ülkemizi NBA de gururla temsil eden "Cedi Osman" ile gerçekleştirmiştik...


Şimdi de sporcularımız için yeni bir buluşma ayarladık...


Bolu'dan yetişmiş yurtiçi ve yurtdışında büyük klüplerde yıllarca ter dökmüş,milli formayla olimpiyatlarda ülkemizi gururla temsil etmiş geçmişi başarılarla dolu Tuğba Palazoğlu nu Artı Akademi ailesi olarak ağırladık.dedi.

 

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JTL84