TÜM LİGLERDE DÜŞME KALDIRILDI

TÜM LİGLERDE DÜŞME KALDIRILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, alınan tarihi kararların ardından açıklamalarda bulunuyor. Özdemir, tüm liglerden küme düşmenin kaldırıldığını söyledi.

29.07.2020

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarından satır başları: 

"Mart ayından sonra pandemi nedeniyle futbola zorunlu bir ara verdik. Sezonu da başarılı bir şekilde tamamlamış olduk. Tüm takımlarımızı tebrik ediyorum."

"Ligden düşmenin kalkması talebini bugünkü toplantıda değerlendirdik ve yönetim kurulunun aldığı karara göre, Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de düşme olmayacak. Süper Lig'de de düşme olmayacak. Gelecek sezon 21 takımla oynayacağız. TFF 1. Lig 18 takımla oynanacak. TFF 2. Lig 39 takım, TFF 3. Lig ise 67 takım ile oynanacak."

M.T.

M.T.
2020-07-30 01:31:12

Ligde kalmak icin başta futbolcular, yönetim ve en çok da taraftarlar stres çekti. Hem pandemi hemde düşme stresinden işlerimize bile yoğunlaşamadık. Hadi onu da geçtim 1 kuruşun bile değerli olduğu kulüpte futbolculara ligde kalma pirimi olarak tüm imkanlar zorlandı ve buyuk bir maliyetin altına girildi. Bence boluspor TFF den tazminat istemeli. En azından ligde kalma pirimlerini TFF den istemeli. Gerekirse mahkemeye vermeli. Eskisehir, Ankara Gücü ve Osmanlisporun masa başı kulis başarısıdır bu durum. Pandemi kılıf.

NEZİR

NEZİR
2020-07-29 23:41:29

carıkçı boş yere 1,5 trilyon düşmeme priiiimi verdi aslında 2 tane sağlam milletvekilin olacak başka şeye gerek yok

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu Z1DSH