Tuzla Defansını Geçemedik

Tuzla Defansını Geçemedik

Bolusporlu oyuncular Tuzla defansını geçemedi.

02.10.2022

Bolusporlu oyuncular Tuzla defansını geçemedi.

 

Boluspor 90 dakika adeta tek kale oynadığı maçta, Tuzlaspor defansına sürekli kanatlardan havadan uzun toplarla gol şansı arayan Bolusporlu oyuncuları her ortası defansı ve özellikle Gökhan Akkan her pozisyonda gelen ortaları uzaklaştırdı.

 

İki kalecinininde yere yatmadığı, rahat bir maç geçirdiği maçta gol sesi cıkmadı.

Levent

Levent
2022-10-02 18:44:25

Bu futbol anlayışıyla hiç bir defansı geçemeyiz. Alışmışız işin kolayına Kaleci Çağlara topları ver o ileriye şişirsin. Duran toplarda bir tane topumuz adresini bulmuyor..Sait hocayı karakter olarak beğeniyorum. Lakin bu Teknik Taktik antrenmanlarına ağırlık vermeli. Topu bir şekilde rakip sahaya atmak değil sorun, pozisyon üretemiyoruz...Maçta sadece Kayambanın ortasında bir tane pozisyonumuz var..

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-10-02 18:30:39

Boluspor bu uzun süre arada yatıp dinlenmiş. İlk onbir yanlış. Gökhan Alsan sayesinde sahada bir eksik oynadık. Tempo yok. Yenilseydik, en çok sevinecek kişi TRT spikeri olacaktı. Bu yaşlı spikerlerin emekliliği daha gelmedi mi? Haberde "Boluspor 90 dakika adeta tek kale oynadı" cümlesi ile "İki kalecinin yere yatmadığı, rahat bir maç geçirdiği" cümleleri birbiri ile nasıl zıt olduğunu okuyucalara bırakıyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KFH87