UKRAYNALI KALECİ BOLUSPOR'DA

UKRAYNALI KALECİ BOLUSPOR'DA

TFF Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nda değişiklik yaptı. Kulüpler, Ukrayna ve Rusya'daki yabancı futbolcuları 7 Nisan'a kadar transfer edebilecek.

24.03.2022

TFF Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nda değişiklik yaptı. Kulüpler, Ukrayna ve Rusya'daki yabancı futbolcuları 7 Nisan'a kadar transfer edebilecek. Kaleci sıkıntısı çeken Boluspor, Ukraynalı kaleci Oleksandr Rybka ile anlaşmaya vardı.

Bu doğrultuda Boluspor, Ukrayna Ligi takımlarından Metalist Kharkiv’de forma giyen Ukraynalı kaleci Oleksandr Rybka ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Boluspor, Gentian Selmani’nin sakatlığının ardından mevcut kalecilerinden ligin ikinci yarısından itibaren verim alamadı.

UEFA’nın Ukraynalı ve Rusyalı sporculara sezon sonuna kadar başka kulüplerle sözleşme imzalamasına imkan tanıyan kararın ardından kırmızı beyazlılar Metalist Kharkiv’in 34 yaşındaki file bekçisi Oleksandr Rybka ile sözleşme imzaladı.

Oleksandr Rybka daha önce, Dynamo Kyiv, Shakhtar Donetsk, Karabükspor, Afjet Afyonspor, FK Sabail, Liepaja ve Metalist Kharkiv formalarını giydi.

Haber:fahri gündüz&Burhan Yeşiltaş

başkentli

başkentli
2022-03-24 16:27:08

Çok iyi bir haber bu.Yönetim hata yapmıştı, kaleci Ömer’i göndererek tek kaleciye kalmıştık, onunda sakatlanmasıyla neler olduğunu gördük.Yönetim bu fırsatı değerlendirip kaleci transferi yaptı, kendilerini kutluyorum.Yeni kalecimiz Boluspor’a hayırlı uğurlu olsun..

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XUSGM