ÜYELİKLERİ SİLİNECEK

ÜYELİKLERİ SİLİNECEK

"AİDATLARINI ÖDEMEYEN ÜYELERİN ÜYELİKLERİ SİLİNECEK"

04.04.2023

Boluspor kulübü 5 Nisan 2023 tarihinde Bolu Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirileceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alacağı karar ile bugüne kadar aidatlarını ödemeyen üyelerin üyeliklerini sileceğini açıkladı. Boluspor Başkan Yardımcısı Kamuran Avcı Bolu Belediye meclisinde yaptığı açıklamada Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesi tüm üyeleri aidatlarını ödemeye davet etti.

Bolu Belediyesi meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde konuşan Avcı "Aidatlarını ödemeyen üyelerimiz ile ilgili sıkıntılar var.  Kanunu kuralı yerine getirmeye çalışıyoruz. Tüzük'te üyelikten çıkarma gibi bir durum söz konusu bu konuda tüm üyelerimizi aidatlarını ödemeye davet ediyorum" dedi.

Boluspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 5 Nisan 2023 tarihinde Bolu Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşecek. Çoğunluk sağlanamaz ise toplantının 12.04.2023 günü saat 15.00’de aynı adreste yapılmasına karar verildiği daha önce açıklanmıştı. 

Başkan Yardımcısı Kamuran Avcı ayrıca geçtiğimiz günlerde Boluspor ile ilgili açıklamalarda bulunan eski futbolcu Tanju Çolak için Boluspor'un cevap vermeyeceğini ve buna değmeyeceğini belirtti. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ADLX0