VERGİ HAFTASINDA GAZETECİLER BÜROKRATLARA CEZAYI HALI SAHADA KESTİ

VERGİ HAFTASINDA GAZETECİLER BÜROKRATLARA CEZAYI HALI SAHADA KESTİ

Her yıl şubat ayının son haftası gerçekleşen ‘Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında İlimizde görev yapan gazeteciler ile bürokratlar halı saha maçıyla verginin önemine dikkat çektiler. İki takım sahaya ‘Geleceğimiz Vergilerle Güvende’ pankartıyla çıktı.

02.03.2024

Her yıl şubat ayının son haftası gerçekleşen ‘Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında İlimizde görev yapan gazeteciler ile bürokratlar halı saha maçıyla verginin önemine dikkat çektiler.  İki takım sahaya ‘Geleceğimiz Vergilerle Güvende’ pankartıyla çıktı.

Gazeteciler takımı sahaya Olay-Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Erhan Beykoz, Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Demirci, Anadolu Ajansı Bolu Büro Şefi Emin Gürbüz, Ticaret ve Sanayi Odası Basın Sorumlusu Semih Baykal, Takip Gazetesi muhabiri Sefa Günay, Bolu Ana Haber sitesi sahibi Bulut Altundal, Havadis Gazetesi muhabiri Artun Berker Köprülü’den oluşan kadroyla çıktı.

Bürokratlar Takımı ise; İl Defterdarı Hasan Çelik, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, KOSGEB Bolu İl Müdürü Abdurrahman Usta, Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, Milli Eğitim İl Müdür yardımcısı Yasin Yeşil ve Çaydurt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Cemil Akay’dan oluştu. 

GAZETECİLER BÜROKRATLARA ACIMADI 

Gazeteciler takımının teknik direktörlüğünü Boluspor’un eski kalecilerinden Abdullah Gerz yaparken, Bürokratlar Takımı maça Olay- Gündem gazetesi köşe yazarı ve Boluspor eski menajerlerinden Muharrem Demirel hazırladı. Maça hızlı başlayan taraf gazeteciler oldu. Maçın başında etkili futboluyla kısa sürede 3-1 öne geçen gazetecilerde kaleci Semih’in hatalarından gelen gollerde bürokratlar gollerle skoru eşitledi. Bu dakikadan sonra defansta Mehmet Demirci, Bulut Altundal ve Sefa Günay’ın dikkatli oyununa Erhan Beykoz ve Artun Köprülü etkili futbollarıyla eşlik edince Gazeteciler skoru 7-3’e getirdi. Gazetecilerde Emin Gürbüz’de takımın iyi oyununa ayak uydurunca Bürokratlar, gazeteciler karşısında zor anlar yaşadılar. Bürokratlarda Emrullah Güler sakatlanıp sahadan çıkınca yerine Defterdarlık personeli Sedat sahaya girdi. Kaleci Hasan Çelik’in yaptığı kurtarışlar bürokratları tarihi farktan kurtarırken, defansta Hakan Doğanay ve Ersin Terzi çabaları gazetecilerin gol ayaklarını durdurmaya yetmedi. Gazetecilerin sağlam defansı Cemil Akay ve Abdurrahman Usta’ya gol şansı tanımayarak farkın kapanmasını önlerken Emrullah Güler’in yerine oyuna giren Sedat’ın çabası da farkın azalmasına yetmedi. Gazeteciler maçın sonlarına doğru skoru 9-3’e yükselterek oyundaki tempolarını düşürünce son bölümlerde bürokratların peş peşe bulduğu 2 gol sadece farkın azalmasını sağladı ve Gazeteciler sahadan 9-5 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KJSKP