VETERANLAR TURNUVASI B GRUBUNU

VETERANLAR TURNUVASI B GRUBUNU

Veteranlar Turnuvasında B Grubunda ilk maçlar oynandı.

01.06.2022

Veteranlar Turnuvasında B Grubunda ilk maçlar oynandı. İlk hafta A Grubu ile start alırken ikinci karşılaşmalar ise Salı günü Karaçayır Spor komplesinde bir birinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

HTS Dizayn:2 Bolu İtfaiye-Zabıta:2

Günün ilk karşılaşmasında Bolu İtfaiye-Zabıta ile Bolu İtfaiye-Zabıta arasındaydı. Bu sezon ilk defa turnuvada boy gösteren Bolu İtfaiye-Zabıta dikkat çekti. Karşılaşmaya ise hızlı başlayan taraf oldular ve golü de bulup karşılaşmada HTS Dizayn karşısında 1-0 öne geçtiler. Daha sonra beraberliği isteyen HTS Dizayn takımı beraberlik golünü bulan taraf oldu. Beraberlik golünden sonra HTS Dizayn ikinci golü buldu. Bolu İtfaiye –Zabıta maçtan kopmayıp son anlara kadar mücadelesini ortaya koyup beraberliği sağlayıp skoru 2-2 getirdi. Bolu İtfaiye-Zabıta, son dakikalarda maçta öne geçme şansı yakaladı. Ancak kazanılan penaltı atışı golle sonuçlanmadı. Her iki takımda sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.

Güç Hafriyat Hisarspor:4 Tuncaylar Madencilik:1

Aynı saatte başlayan Güç Hafriyat Hisarspor ile Tuncaylar Madencilik arasında oynana karşılaşmada ilk dakikalarda orta saha mücadelesi ile geçen bir maç oldu. Daha sonraki dakikalarda Güç Harfiyet Hisarspor maçta üstünlüğünü kabul ettirip rakibi karşısında farka koşarak karşılaşmayı 4-1 kazanmayı bildi.

Saray 2 Pastanesi Beyzade:20 Güzelsur İnşaat:1

Veteranlar futbol turnuvasının en iddialı takımlarından olan Saray 2 Pastanesi Beyzade takımı

Güzelsur İnşaat ile karşı karşıya geldi. Bu sezon turnuvada şampiyonluğu hedefleyerek kurduğu kadro ile öne çıkan Saray 2 Pastanesi Beyzade rakibi Güzelsur İnşaat karşısında adeta gol oldu yağdı. Rakibini 20-1 mağlup ederken ilk maçta korku sardı.

Press 14: 2 Gerede Çakırlar Deri:3

Bu sezon Press 14 adı ile turnuvaya katılan ve ilimizin bürokratlarının da yer aldığı gazeteciler takımı ilk karşılaşmasında Gerede Çakırlar Deri ile karşılaştı. Her iki takımda mücadelesi dikkat çekti. Gerede Çakırlar Deri, Press 14 karşısında karşılıklı goller maç sonuna kadar devam etti. Maçın son bölümlerinde Press 14 takımının bir anlık hatasında yararlanan Gerede Çakırlar Deri ilk karşılaşmasını 3-2 kazanarak 3 puanı aldı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4EDU0