VETERANLAR TURNUVASI START ALDI

VETERANLAR TURNUVASI START ALDI

Merhum antrenör Rasim Yılmazdemir adına bu yıl 15’ncisi düzenlenen Veteranlar futbol turnuvası ilk hafta maçları ile start aldı.

01.06.2022

Merhum antrenör Rasim Yılmazdemir adına bu yıl 15’ncisi düzenlenen Veteranlar futbol turnuvası ilk hafta maçları ile start aldı. Karaçayır futbol sahalarında başlayan turnuva da ilk karşılaşmalar bir hayli gollü geçti.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Karaçayır’da Veteranlar futbol şöleni start aldı. İlk hafta karşılaşmalarında A grubunda 5 karşılaşma oynandı.

Köroğlu Beton:4 Sümer Saray:2

İlk karşılaşmada Köroğlu Beton ile Sümer Saray karşı karşıya gelirken Köroğlu Beton rakibini 4-2 ile mağlup edip 3 puanı hanesine yazdırdı.

1453 Osmanlı:6 BESK:6

Bir diğer karşılaşmada ise 1453 Osmanlı ile BESK arasında oynandı. Adeta gol düellosunun yaşandığı karşılamada 12 gol oldu. Taraftar bir birlerine üstünlük sağlayamazken karşılaşma 6-6 beraberlik ile sona erdi.

Gençlikspor:4 Karaköy Koop. :3

Karaköy Kooperatifi ile Gençlikspor arasında oynana maçta çekişmeli bir karşılaşma ortaya çıktı. Her iki takımda galibiyeti isterken Gençlikspor takımı rakibi karşısında 4-3’lük üstünlüğü eline alarak zorlu maçtan 3 puanla ayrılmasını bildi.

Akay İNŞ Toar yapı:10 Bolu Birlik Et:0

Geçmiş veteranlar futbol turnuvasının tecrübeli takımı Akay İNŞ Toar yapı ile Bolu Birlik Et karşı karşıya geldi. Kadrosunda bir birinden tecrübeli oyuncular bulunduran Akay İNŞ Toar yapı rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koydu. Gol atma yarışına giren Akay İNŞ Toar Yapı, Birlik et karşısında rakip filelere 10 gol göndererek akşamın en farklı skorunu aldı. Akay İNŞ Toar yapı rakibini 10-0 mağlup ederek şimdiden turnuvanın iddialı takımı olduğu belli etti.

Sem –Mak:5 Özdemirler Ticaret:1

Gecenin son karşılaşmasında Sem -Mak ile Özdemirler Ticaret arasında oynandı. Karşılaşmaya Sem- Mak etkili başladı. Maçın hemen başlarında golü bulan taraf oldu. Sem-Mak, rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyarak karşılaşmada üstünlüğü maç sonuna kadar bırakmadı. Sem- Mak, ilk maçında rakibini 5-1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WSGBH