YA TAMAM YA DEVAM

 YA TAMAM YA DEVAM

Boluspor bu hafta kendi sahasında Bodrumspor ile karşılaşacak.

02.04.2023
Spor toto 1. ligin 31. haftasında Boluspor kendi sahasında Bodrumspor'u konuk edecek. Bolu Atatürk Stadında 7 Nisan Cuma günü saat 20:30 başlayacak olan Bodrumspor maçı Boluspor'un bir bakımdan ya tamam ya devam maçı olacak. Bu maçtan mutlaka 3 puan alarak play-off şansımızı artırmamız gerekiyor.
 
Bodrumspor karşılaşması bizler için play-off umutlarının dönüm noktası olan bir karşılaşma. Neden olmasın ! Tüm kent bugüne kadar gösterilmemiş bir desteği göstersin bu hafta ve futbolcularımız bizlerin itici gücünü hissetsin. Neden olmasın ! Her şey bitmemiş dedirtelim .
Boluspor yönetimi, Boluspor taraftarları, Boluspor medyası, Boluspor siyasileri herkes birlik olmalıYarenler, 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ve Cadde 14 taraftar grubu olarak her zaman olduğu gibi tribünde ki yerimizi alalım ve 90 dakika susmadan destek verelim
Gelin bu hafta hepimiz için bir dönüm noktası olsun. Tüm taraftarlar , gruplar , dernekler bu gücü hissettirsin. Bu takım şampiyon olacaksa taraftarın , futbolcunun , teknik heyetin gücü ile olacak.
Buradan tüm kırımızı beyazlılara sesleniyoruz. Bu takım bizim ve başka Boluspor'da yok. İlerleyen süreçlerde " Keşke " dememek için tüm taraftarlarımızı 90 dakika desteklemek için Bodrumspor karşılaşmasına bekliyoruz. "
 
 
Bir olur kenetlenirsek başarı gelir.
BAŞKA BOLUSPOR YOK!!!!
 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XYS1U