YAĞMUR YAĞDI,GOL YAĞMADI!

YAĞMUR YAĞDI,GOL YAĞMADI!

Spor Toto 1. ligin 7. haftasında Boluspor kendi sahasında Tuzlaspor'u konuk etti.

02.10.2022

Spor Toto 1.Ligin 7.haftasında Boluspor sahasında Tuzlaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar mücadeleye Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar, Gökhan Karadeniz, Naby Oulare, Onur Ulaş, Guy M. Landel, Hakan Bilgiç, Ibrahime Balde, Gökhan Alsan, Bülent Cevahir, Melih Okutan on biri ile başladı.

Konuk ekip Tuzlaspor ise Emre Koyuncu, Nzuzi Mata, Abdoulaye Yahaya, James Adeniyi, Abdoulaye Cisse, Ogün Bayrak, Bünyamin Yürür, İbrahim Has, Gökhan Akkan, Mehmet Coşkun, Muhammed Demirci on biri ile sahadaki yerini aldı. Yoğun yağmur altında oynanan mücadelenin ilk yarısında iki takımda gol yollarında etkisiz kalınca devre golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor iki değişiklik ile başladı. Gökhan Karadeniz ve Gökhan Alsan saha kenarına gelirken, Eray Ataseven ile Kayamba Ngandu oyuna dahil oldu.

İç saha avantajını kullanmak isteyen Boluspor rakip kalede daha baskılı bir oyun sergilerken, konuk ekip ise kontra ataklarla Boluspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. İkinci yarıda da takımlar gol yollarında etkisiz kalınca mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Boluspor puanını 11 yaparken, konuk ekip Tuzlaspor ise aldığı bir puanla puanını 9’a yükseltti. Kırmızı beyazlılar ligin 8.haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Tuzlaspor ise sahasında Altınordu’yu konuk edecek.

Maçtan Dakikalar;

Dk 2; Hızlı gelişen Boluspor atağında Melih’in pasıyla topla buluşan Balde’nin sert şutunda kaleci Emre Koyuncu topu kornere çeldi.

Dk 3; Boluspor’un kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Tugay’ın kafayla çevirdiği topta savunma son anda araya girdi.

Dk 14; Hızlı gelişen Tuzlaspor atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Muhammed Demirci’nin ortaya çevirdiği topta Naby son anda mutlak golü önledi.

Dk 16; Boluspor atağında Gökhan Karadeniz’in şutunda kaleci Emre Koyuncu’dan seken topa Balde vuramadı.

İLK YARI SONUCU BOLUSPOR 0 – 0 TUZLASPOR

Dk 52; Tuzlaspor atağında Nzunzu Mata’nın ceza sahası dışından sert şutu üstten auta çıktı.

Dk 62; Kazanılan serbest vuruşta tıopun başına geçen Landel’in şutu üstten auta çıktı.

Dk 70; Hızlı gelişen Boluspor atağında sol kanattan ceza sahası içine giren Kayamba’nın pasında savunma araya girdi.

Dk 76; Tuzlaspor atağında sol kanattan Bilal’in ortasında ceza sahası içinde Cisse’nin kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

Dk 77; Hızlı gelişen Boluspor atağında Kayamba’nın sağ kanattan ortasına arka direk Bregu bomboş pozisyonda topu dışarı gönderdi.

Dk 80; Kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Bülent Cevahir’in kullandığı serbest vuruşta kaleciden seken topa Balde’den önce savunma dokunarak kornere çeldi.

Dk 89; Tuzlaspor’da Mehmet Coşkun, Kayamba’ya yaptığı hareket sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

MAÇ SONUCU BOLUSPOR 0 – 0 TUZLASPOR

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Emre Kargın, Baran Eraslan, Murat Şener

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar (Dk 86 Furkan Demir), Gökhan Karadeniz (Dk 46 Eray Ataseven), Naby Oulare, Onur Ulaş, Guy M. Landel, Hakan Bilgiç, Ibrahime Balde, Gökhan Alsan (Dk 46 Kayamba Ngandu), Bülent Cevahir, Melih Okutan (Dk 74 Bregu)

Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

Tuzlaspor: Emre Koyuncu, Nzuzi Mata (Dk 67 Bilal Başacıkoğlu), Abdoulaye Yahaya, James Adeniyi, Abdoulaye Cisse, Ogün Bayrak, Bünyamin Yürür (Dk 82 Erol Can Akdağ), İbrahim Has, Gökhan Akkan, Mehmet Coşkun, Muhammed Demirci (Dk 67 Rajko Rotman)

Teknik Direktör: Eren Şafak

Sarı Kart: Gökhan Alsan, Bülent Cevahir (Boluspor), Mehmet Coşkun, Bünyamin Yürür (Tuzlaspor)

Kırmızı Kart: Mehmet Coşkun (Tuzlaspor)

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-10-02 18:19:34

Boluspor bu uzun süre arada yatıp dinlenmiş. İlk onbir yanlış. Gökhan Alsan sayesinde sahada bir eksik oynadık. Tempo yok. Yenilseydik, en çok sevinecek kişi TRT spikeri olacaktı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu AICQ7