YAPTIKLARIN MI ? ELEŞTİRİLER Mİ?

YAPTIKLARIN MI ?  ELEŞTİRİLER Mİ?

Tekin Hoca Yazdı...

03.01.2020

“İlla ki eleştiri olacak ama bu eleştiriler Boluspor’a zarar vermemeli” demiş. Kadro Mühendisi Necip ÇARIKÇI.

 

Ben yaptığım eleştirileri sıralayım bakalım kim zarar veriyormuş görsün herkes. Kongre tarihi ile başlayayım kongre Mayıs’ın 30'unda idi ve Cavit DEMİR tek aday olarak kongreye geldi, borç ne olursa olsun almaya geldim dedi.

 

Sen ve etrafındakiler ne yaptınız önceden bütün delegeleri arayıp kongreye gelmemelerini sağladınız, çoğunluk sağlanamadığı için kongreyi 15 Hazirana ertelettin niye yalan söylüyorsun kimse çıkmadı diye.

 

Geldik 15 Haziran’a orada da gelir-gider tablosu sunmadın. 27 kişilik yönetimin onaylanmasına rağmen kurşun kalemle sonradan 3 kişi daha ilave ettin. Divan Kurulu’da tüm bunlara göz yumdu. Kabul ettiler,bakalım bu vebalin altından nasıl kalkacaklar.

 

Çünkü bu toplantının hazırlanışı, kurgulanmış bir toplantıydı. Seni mecburiyetten değil birlikte yaptığınız ayak oyunları ile başkan seçtiler. Madem niye çıkıp ben başkanlığa aday değilim demedin.

 

4 Yıl önceki listende ki tüm Boluspor sevdalıları küstürdün, son  seçimde listene yazacak adam bulamadın, şuan ki yönetiminden kaç kişi istifa etti. Toplantılarını kaç kişiyle yapıyorsun söyle de bilsin herkes, diyorsun ki Tanju ÖZCAN’Dan başka kimse yardım etmiyor.

 

Soruyorum sana  SPOR CAMİASINDA KÜSTÜRMEDİĞİN KİMSE KALDI MI !

 

Herşeyi sen biliyorsun ama maalesef dört yıldır bu takım ne kadar borç içinde hiç kimse bilmiyor. Açıklada borcumuzu, alacağımızı cümle alem bilsin.

 

BAŞKAN OLDUN ! İlk açıklamana gideyim, “On gün bekleyeceğiz,iyi sponsor, iyi teknik adam, iyi oyuncular alacağız.” dedin ve bekledin 27-28 Haziran oldu.

 

TIK YOK !  HOCA YOK ! SPONSOR YOK ! FUTBOLCULAR YOK ! İSKELET YOK !

 

Ondan sonra oldu bittilerle 17 futbolcu aldın. Şimdi de aldığın bu futbolculardan 6 tanesini gönderdin, bunlardan sadece Hakan CANBAZOĞLU’nun ilk 11’de oynama sayısı yüksek oda mecburiyetten, diğerleri 1 ile 3 maç arası oynamışlar. İlk 11’de oynamayan oynatılmayan ne suçu olabilir yada bunları alırken kapasitelerine niye bakmadın ? NEDEN ALDIN ?

 

Bu takımın bu durumundan göndermediğin İlk 11’de oynama sayıları 9 ila 14 arasında olanların hiç mi suçu yok ?

 

Yeni aldığın DZON DELARGE geldiği takımda 116 dakika oynamış hiç mi bakmadın bu adamın ne yaptığına ?

 

Senin takımında altyapıdan yetişmiş bir tane adamın var mı ?

 

Yok Yılmaz ÖZEN’li altyapıdan bahsediyorsun, Boluspor’un altyapı sorumlusu KİM OLUYOR  ?

 

YILMAZ ÖZEN Mİ ? LEVENT AÇIKGÖZ MÜ ?

 

SENİN BEYANATIN MI GEÇERLİ ? TFF’NİN SİTESİNDE Kİ Mİ GEÇERLİ ?

 

Sonra heryerde altyapıya ben karışmıyorum. TANJU ÖZCAN altyapının sorumlusu diyorsun.

 

25 Kişiyle Antalya kampına gidiyorsun 4 Tanesi altyapıdan 21 tanesi senin kadrondan Deniz KÖK diyebir kaleci var ne altyapıda ne üstyapıda 1 dakika oynaması yok.

 

Tanju ÖZCAN’ın TORPİLİYLE ANTALYA KAMPINDA DEĞİL Mİ VAH SİZE VAH !

 

8 Deplasmanda 3 puan 9 kendi sahamızda ki maçta 10 puan alıyoruz, Kendi sahamızda 10 gol 8 deplasmanda 3 gol toplamda 13 golle ligin en az gol atan takımıyız.

 

Geldiğin günden beri 4 yılda altığın 72  oyuncu var.

 

PEKİ KAÇ KURUŞ KAZANDI BOLUSPOR BU KADAR FUTBOLCUDAN ?

 

“ 0”  KURUŞ.

 

Şimdi de çıkmışsın 6 tane daha alacağız diyorsun, etti mi 78  peki mühendis bey bunları eleştiri kabul ediyorsan bu durumda yaptığın yanlışları eleştiriyorum diye ben mi suçluyum yoksa 78 transfer yapıp düşme potasına oturttuğun sen mi suçlusun ?

 

Bak kardeşim göndermediğin, gönderdiğin, aldığın oyuncuların paralarını ödemediğin sürece bu takımı hiç iyi günler beklemiyor.

 

Onun için bir an evvel AKLINI BAŞINA AL yanında ki bu işten nemalananları hemen kapının önüne koy yoksa BOLU CADDELERİNDE GEZEMEYECEK DURUMA GELECEKSİN benden söylemesi...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XHTNL