BOLUSPOR'DAN TRANSFER HABERLERİNE YALANLAMA!

BOLUSPOR'DAN TRANSFER HABERLERİNE YALANLAMA!

Boluspor kulübü resmi siteden yaptığı açıklamada son bir kaç günde basında çıkan transfer haberlerinin gerçek olmadığını açıkladı.

23.06.2021

Her transfer döneminde olduğu gibi medyada yayınlanan ve Kulübümüzün bazı futbolcular ile anlaştığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Yeni sezona güçlü bir şekilde başlangıç yapmak ve minimum hata ile verimli bir transfer dönemi geçirmek için tüm çalışmalarımız var gücümüzle, özenle devam etmektedir.

Kulübümüze ait resmi yayın organları dışında açıklanan transfer haberlerine itibar edilmemesini bir kez daha belirtmek isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Emrah Yaman

Kulüp Basın Sözcüsü / Hukuki İşler Başkan Yrd.

Taraftar

Taraftar
2021-06-23 20:46:19

Yönetimden yalan haberi söylentisi yapılıyorsa neden geç davranıp beklemeyi tercih ediliyor bazı takımlar takviye yapıp duruyorlar bizim takım gene geçen sene durumuna düşmez akıllı başlı transfer yapılırsa çok güzel olmuş olacak bizde yönetimden bunu istiyoruz iyi düşünüp iyi karar alınıp nokta transfer yapılırsa takım için herşey mükembel olur neden bizim boluspor takımı süper lige çıkmasın herkes istihor

Mustafa

Mustafa
2021-06-23 19:33:25

Merakla bekliyoruz hangi transferleri yapacaksınız bakalım inşallah güzel transferler yaparsınız gerçi sizden bunu beklemek biraz zor çünkü yine menajer önerisi ile transferler yapacağınız için şimdiden Boluspor taraftarına Allah sabır versin

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu U2EFH