YÖNETİME TEPKİ!

YÖNETİME TEPKİ!

Bolusporun Tff 1. ligin 16. haftasında istanbulspor ile oynana maçta 3 puan alamaması sonrasında Boluspor Taraftarları Sosyal medyadan Boluspor Yönetimine, Transfer Komitesine, Sportif direktöre ve Futbolculara tepkilerini dile getirdi.

26.12.2020

İşte Sosyal medyadan gelen o mesajlar;

 

 

 

Özgür E.....
 
Geldiğiniz günden beri aslı tercüman size göre futbol dehası olan adamın eline bu klubü teslim ederek, storedeki ürünleri satıp para kazanalım diyerek alt yapıda tasarruf adı altında kafamıza göre değişiklik yapalım derken A takım için çalışacak vaktiniz kalmadı.Artık boş işlerle uğraşmayı bırakıp bu takımı nasıl toplarız demelisiniz yok bizim işimiz bitti aklımızda olanları yaptık diyorsanız daha fazla rezil olmadan istifa etmelisiniz!!! #55yıllıkefsanereziloldusizlerle

Reha A.....

Abdullah başkan rehayıda al git.Necip Çarıkçı acill göreve.Takım bagıra bagıra kümeye gidiyor.

 

Başkan ve transfer yapanlara selam olsun 
 
Emin Ö......
kabahat topcularda değil bunları topcu diye alanlarda

Metin A.....

Sayın Abdullah Abat;
Elinizi masaya ne zaman vuracaksınız ?
Bu transferleri yapanlar,Bolu halkının bedduasını alıyor.
Takım ruhu kalmamış.Adamlar para’ya doymuş gibi oynuyor.
Reha Erginer futbolculara bağırıyor ancak adamı sallayan yok.
Forvetsiz bir kadro oluşturmak kimin fikriydi?
UNUTMAYIN ❗️
BOLUSPOR düşerse,şehir düşer
 
Özcan Ö......
 
Birleri Boluspor 'a dur desin. Valla dere tepe düz gidiyor. Böyle giderlerse bu sene zoru başaracaklar. O biçim İstikrar üçte 0 (Sıfır) çelmek gerçekten büyük başarı..
 
Sacit K.....
 
Boluspor da son 2 sezondur kurulan takım ve oynanan oyun futboldan soğuttu
 
Fatih A.....
 
Buradan transfer komitesine selam olsun!
 
 
 
BARBOROS EFENDİ GETİRDİĞİ TOPÇULARLA BERABER ....... GİTSİN BU TAKIMDAN
 
Yasin Y......
Ne yaparsanız yapın tek kelime ile rezisiniz..
3 maç alınca bir tarafınız kalktı değilmi??
Ya adam olun formanın hakkını verin yada hepiniz defolun gidin..
 
Numan Y.......
Yaziklar olsun koskoca bolusporu ne hallere düşürdünüz bunlar topcu mopçu değil becerilsizler topluluğu defolup gidin devre arası
 
Ya bir takımın nasıl forveti olmaz golü kim atacak yönetim hiçmi futboldan anlamaz 1 takımın atanı tutanı 1 ci olmalı yoksa iş işten gecer.
 
Ruhsuz bir takım kuran ey yönetim gidişattan memnun değilseniz önce teknik menejerden hesap sorun ve işine son vetin çok güzel şekilde sizleri kandırdığı aşikar ortada.Bu takım iki hafta daha galibiyetsiz bitirirse valiye yönetimi teslim edersiniz gibi. 50 kişilik yönetim şimdi çıkın basınına karşısına hesap verin bu boluspor neden böyle diğe boluspor kamuoyu sizlerden cevap bekliyor.İşi bilmiyorsanız bu takımı ehli insanlara futboldan anlayan bolulu antrenörlere bolunun genç altyapı oyuncularına bırakın.Bursa sporu Altınorduyu örnek alınki ajlınız başınıza gelsin.Boluspor taraftarını üzmeye simir krizleri geçirtmeye hakkınız yok .
 
Yanlış hoca tercihleri, yanlış oyuncu tercihleri..
Boluspor’da kötü gidişat devam ediyor..
 
Mustafa Ö......
 
ALLAH'INIZ PEYGAMBERİNİZ VARSA
RUHSUZLAR YENİKSİNİZ
BİR CANLANIN.SİNİR ETTİNİZ AYIP YA.
YAZIKLAR OLSUN SİZE.
BOLUSPOR FORMASI SİZE HİÇ Mİ HİÇ YAKIŞMIYOR.
 
Mustafa.....
EY BOLUSPOR YÖNETİMİ....
 
SPORTİF DİREKTÖR OLARAK GÖREVE GETİRDİĞİNİZ BARBOROS GÖZELİ İLE YOLUNUZA 2.LİGDEDE DEVAM MI.TAVSİYE ETTİĞİ TRANSFER YAPTIĞINDAN 50 KİŞİLİK ASİL + YEDEK YÖNETİM HAYATINIZDAN MEMNUNSUNUZ GALİBA BOLUSPOR ÜZMEYE DEVAM EDİYOR.BU RUHSUZ FUTBOLCULARI ALMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞMIŞSINIZ BELLİ. EFSANE BİR BOLUSPOR YARATMAK YERİNE KÜME DÜŞECEK BİR BOLUSPOR YARATTIĞINIZ AŞİKAR ORTADA.DEMEKKİ BAŞKAN VE YÖNETİM TEKNİK HOCA BARBOROS SİZLER MAÇI SEREDERKEN AT GÖZLÜĞÜ KULLANIYOSUNUZ GALİBA. SİZE BAĞIRACAK HAKARET EDECEK TARAFTAR DA YOK TRİBÜNDE. BU GECE İNŞALLAH RAHAT UYUMAZSINIZ.BU TARAFTARIN SOSYAL MEDYADAN HAYKIRIŞLARINI OKUYUNDA AKLINIZI BAŞINIZA ALIN.BU ANLI ŞANLI BOLUSPORUN TARAFTARINI ÜZMEYE VE SİNİRLENDİRMEYE HAKKINIZ YOK. YAPAMIYACAKSANIZ BİR AN ÖNCE BIRAKIN O ZAMAN BU KULÜBÜ FUTBOLDAN ANLAYAN İNSANLARA .BURSASPOR ALTINORDU GİBİ GENÇLERE YER VERİNDE RUHSUZ FUTBOLCULARI GÖNDERİN DÜŞECEKSE BU TAKIM GENÇLERLE DÜŞSÜN BOLUSPOR KAMUYOYU BUNA RAZI.
 

Ahmet Y....

Hicbiriniz bu armanin üzerinde değilsiniz en azindan kendinize yakışani yapin birakin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anahtarcı emin 0532 2164445 çilingir bolu 05322164445, bolu çilingir 95322164445, Bolu anahtarcı 05322164445

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BN3VR