"Zemin daha iyi olsaydı, daha farklı olabilirdi"

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında Tuzlasporr'a 1-0 mağlup olan Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

11.03.2023

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Tuzlaspor evinde Boluspor'u ağırladı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Karşılaşma sonrası Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer açıklamalarda bulundu.

 

"Kazanamama periyodu vardı"

Bilazer, maç sonu 18. dakikada Oulare'nin gördüğü kırmızı karta dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Futbol anlık oyun. Bugün maçtan önce bizim için kazanamama periyodu vardı ve bunu değiştirmek istiyorduk. 18. dakikaya kadar rakip ceza sahamıza girmedi ama bu dakikada skor ve sayısal olarak geriye düştük. Sonrasında oyun üstünlüğü bizde olmasına karşın skoru değiştiremedik.

"Hatalar aleyhimize oldu"

İkinci yarıda değişikliklere gittik ama skor üretemedik. Bu seviyede zeminin iyi olması lazım. Bunu maçtan önce söylemiştik, 'hatalar olabilir' dedik ve bu hatalar aleyhimize oldu."

Oyuna giren isimlerin etkisiz kalması hakkında da konuşan Bilazer, sözlerini şöyle tamamladı:

 

"Karambol tarzı pozisyonlar oldu"

"Zemin önemli bir etken. Orta sahaya hamle yaptık, daha sonra kanatlara hamle yaptık. Biraz derinlik bulmamız lazımdı ama bulamadık. Top kullanma konusunda becerikli olamadık ve karambol tarzı pozisyonlar oldu.

"Zemin daha iyi olsaydı, daha farklı olabilirdi"

İstediğimiz oyun bu değildi ama şartlar bu noktaya itti. Bir plan yapıyorsunuz ama rakip de plan yapıyor. Zemin daha iyi olsaydı, daha farklı olabilirdi. Önemli oyuncular vardı oyuna soktuğumuz. Bundan sonra daha çok çaba sarf etmeliyiz."

bolulu

bolulu
2023-03-12 20:07:49

sn blazer tuzla başka zemindemi oynuyo.burdan tüm taraftarlarımız yorum yapan arkadaşlarımız defalarca yazdı şu takıma güçlü koşan fizikli bi ortasaha ile durağan değil atletik forvet 2 oyuncu be kardeşim alınsa takım zımba gibi defans kaleci sorunu yok ama yönetim kulaklarını tıkadı. burdan karafirtınalar istifa etmeli diyen arkadaşlar buyrun size blazer .duayen bi hoca gönderilip balzer gibi yenilgi adamın içine işlemiş bi adamı getirdiler hayırlı cumalar

Ankaralı

Ankaralı
2023-03-11 19:16:16

Melihi pazardanmı aldınız genç çocukları niye oynamıyor

Ankaralı

Ankaralı
2023-03-11 19:06:12

Bu kadro kümeye oynar 5 6 tane futbolcu alacağı za adam gibi 3futbol alsaydınız Gökhan Batuhan berk Abdurrahman bu 4 futbolcu diye aldığınız 1futbolcu etmezzzzzxzzzzzzz

Ankaralı

Ankaralı
2023-03-11 17:33:53

Anlat kızım melehat berat yavrum berat

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu EHXS0