10 HAFTADA 13 PUAN

10 HAFTADA 13 PUAN

Yapılan yeni transferlerle birlikte ligin ikinci yarısına ümitle başlayan Beypiliç Boluspor, ilk haftalarda yine aradığını bulamadı.

24.03.2021

Beypiliç Boluspor geride kalan 10 haftalık süreçte 5 mağlubiyet, 4 galibiyet bir de beraberlik aldı. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşan kırmızı beyazlılar sahadan 2-0 mağlup ayrılırken, 19.hafta sahasında ligin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi ve bu mücadeleden de 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. 20 ve 21.hafta mücadelelerinden de kayıpla ayrılan Beypiliç Boluspor’da galibiyet hasreti 22.haftada oynanan Tuzlaspor karşılaşması ile sona erdi. Deplasmanda tek golle kazanan kırmızı beyazlılar bundan sonra çıktığı karşılaşmalarda oynadığı oyunla herkesi mutlu etti. Sahasında Balıkesirspor ile golsüz berabere kalan Beypiliç Boluspor önce Menemenspor’u deplasmanda 3 golle geçti sonrasında ise sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 2-1 mağlup ederek biraz olsun nefes aldı.

 26.hafta karşılaşmasında adeta 6 puanlık maça çıkan Beypiliç Boluspor, ne yazık ki Akhisarspor’a 3 puanı hediye ederek yine kendini ateşe attı.Son olarak 27. haftada Ankaraspor ile oynadığı maçta 2-1 galip gelerek düşme hattındaki  en yakın rakibi olan Akhisarspor ile puan farkını 7'ye  çıkardı.

Haber: Volkan Yılmaz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UMRW0