13 SEZONDA 24 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİ

13 SEZONDA 24 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİ

Geride kalan sezonda oynadığı futbolla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Boluspor’da Teknik Direktör Fırat Gül’ün istifa etmesi bekleniyor. Fırat Gül, 13 sezondur ligde mücadele eden Boluspor’un 24'üncü teknik direktörü olarak görev yapıyor.

22.07.2020

Kaynak: gazetebolu.com

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

SAÇ BAŞ YOLDURAN BİR SEZON

TFF 1. Ligde geride kalan sezon içerisinde küme düşmekten son anda kurtulan ve lig boyunca oynadığı futbolla taraftarına adeta saç baş yolduran Boluspor’da sular durulmuyor. Son oynanan Eskişehirspor maçının ardından gazetecilere açıklama yapan ve takımın en kısa zamanda olağanüstü genel kurula gideceğini belirten Başkan Necip Çarıkçı, yeniden başkan olmayacağını söylemişti.

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

Kulislerde konuşulan iddiaya göre yeni başkanlık için en güçlü adayın daha önceden de Boluspor’da başkanlık görevini yürüten Savaş Abak olduğu konuşuluyor. Abak’ın Boluspor’un mevcut borç durumu, idari yapısı ve diğer birçok konuda bilgi topladığı iddia ediliyor.

FIRAT GÜL İSTİFA EDECEK Mİ?

Ligin son 10 haftasında takımın başına geçen teknik direktör Fırat Gül, dün yaptığı basın açıklamasında “İstifa etmem gerekiyorsa istifa edeceğim” diyerek takımdan ayrılacağının sinyalini şimdiden verdi. Kırmızı-beyazlıların yeni başkan ve yönetiminin belirlenmesinin ardından Fırat Gül ile yola devam edip etmeyeceği şimdilik gizliliğini koruyor.

13 SEZONDA 24 TEKNİK ADAM

Kırmızı-beyazlı ekip, son 13 sezondur mücadele ettiği ve adeta müdavimi olduğu 1. Lig’de şimdiye kadar 24 teknik adamla görev yaptı. Milyonlarca lira harcanarak göreve getirilen  teknik adalardan hiçbirinin bir üst lige taşıyamadığı Boluspor’da sizler için bugüne kadar görev yapanları listeledik.

2007-2020 YILLARI ARASINDA SIRASIYLA

SERHAT GÜLLER
COŞKUN DEMİRBAKAN
MUSTAFA UĞUR
LEVENT ERİŞ
HÜSNÜ ÖZKARA
BAHRİ KAYA
CİHAT ARSLAN
ÖZCAN KIZILTAN
SERHAT GÜLLER (YENİDEN)
OĞUZ ÇETİN
ALİ BEYKOZ
BESİM DURMUŞ
ENGİN KORUKIR
REHA ERGİNER
ÜMİT ÖZAT
ÖZCAN BİZATİ
CÜNEYT KARAKUŞ
FATİH TEKKE
FUAT ÇAPA
SAİT KARAFIRTINALAR
ORHAN KAYNAK
GİRAY BULAK
OSMAN ÖZKÖYLÜ
FIRAT GÜL (devam ediyor)

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HOX4V