“3 puan önümüzdeki haftalara umutla bakmamızı sağlıyor”

“3 puan önümüzdeki haftalara umutla bakmamızı sağlıyor”

Boluspor - Bursaspor maçının ardından Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer açıklamada bulundu

07.03.2021

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Ligde çok önemli haftalar. Çok zor maçlar devam ediyor. Geçen hafta oynadığımız zorluk derecesi yüksek maçın daha yüksek derecesiyle oynadığımız bugünkü maç. Stresli zamanlar. İlk yarısını çok iyi oynadığımız ama golle sonuçlandıramadığımız maçı zor duruma getirdik. İkinci golü çabuk bulup maçı koparma arzusu zaman zaman saha içinde bize yanlış şeyler yaptırdı. Oyunu daha iyi tutmalıydık. Daha iyi pas yapmalıydık. Bir ara kontrolü kaybettik. Bu da bize çok pahalıya mal olabilirdi. Çok rahat geçeceğimiz maçı bir ara zora soktuk ama kazanmasını bildik. Maçlarda oyun da çok önemli ama puan bizi oldukça mutlu etti. Önümüzdeki haftalara daha umutlu bakmamızı sağlıyor 3 puan. Her takımın her takımı yendiği zor bir lig oynuyoruz. Bu maç da zor geçti ama bir şekilde geçtiğimiz bu maçı geride bırakacağız. Önümüzde çok önemli Akhisar maçı var. Son haftalarda oynayacağımız belki de en önemli maç. Çok iyi konsantre olup, çok iyi hazırlanmamız gerek” dedi.

Levent

Levent
2021-03-08 17:45:23

Şunuda yazmadan geçemeyeceğim. Son 4 maçta Muhammet Gümüşkayaya ilk onbirde şans verilmese son dakikalarda oyuna alınsa acaba kendini gösterebilirmiydi. Buda şunu gösteriyorki demekki üzerine düşülse şans verilse hem kulüpler hem türk futbolu yetenekleri kazanacak. Bunun için Teknik Direktörlerin biraz risk alıp cesur olmaları yeterli. Darısı diğer genç yeteneklerin başına diyelim..

Levent

Levent
2021-03-07 20:25:06

Son 4 haftadır çok farklı Boluspor izliyoruz. Hele bugün rakibe sürekli basan bir Boluspor izledik.Takımda kötü oynayan yoktu. Özlemişiz bu futbolu. Tebrikler hocam .

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0SOAZ