3 PUANA HASRET KALDIK

3 PUANA HASRET KALDIK

Boluspor sahasında oynadığı A.Keçiörengücü maçından da berebare ayrılarak ligde 4ncü maçında da 3 puanla tanışamadı.

02.09.2023

Boluspor sahasında oynadığı A.Keçiörengücü maçından da berebare ayrılarak ligde 4ncü maçında da 3 puanla tanışamadı.

 

Boluspor 0-0 Ankara Keçiörengücü

 

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Alpaslan Şen, Mehmet Pekmezci, Kadir Akıllı

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Oğuz Kağan Güçtekin, Berk Yıldız (Dk 71 Şeref Özcan), Adel Bettaieb (Dk 84 Camara), Naby Youssouf Oulare, Onur Ulaş, Guy Lucien Michel Landel, Hakan Bilgiç, Joel Kayamba Ngandu (Dk 84 Furkan Demir), Ercan Coşkun, Abdoulaye Diarrassouba (Dk 71 Cenk Ahmet Alkılıç)

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Bahadır Yıldırım, Muharrem Cinan, Erkam Reşmen, Arda Hilmi Şengül, Orhan Nahırcı, Erkam Develi, Christian Innocent, Melih İnan (Dk 83 Ariyibi), Uerdi Mara (Dk 65 Malaly Dembele), Jurgen Bardhi(Dk 83 Şahverdi Çetin)

Teknik Direktör: Cenk Özcan

Sarı Kart: Ercan Coşkun, Hakan Bilgiç (Boluspor) Bahadır Yıldırım, Erkam Develi, Ariyibi (Ankara Keçiörengücü)

 

Trendyol 1.Ligin 4.haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk eden Boluspor bir kez daha sahadan beraberlikle ayrılarak puanını 3 yaptı.

 

Trendyol 1.Ligin 4.haftasında Boluspor sahasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk etti. Kırmızı beyazlılar mücadeleye Çağlar Şahin Akbaba, Oğuz Kağan Güçtekin, Berk Yıldız, Adel Bettaıeb, Naby Youssouf Oulare, Onur Ulaş, Guy Lucien Michel Landel, Hakan Bilgiç, Joel Kayamba Ngandu, Ercan Coşkun, Abdoulaye Diarrassouba on biri ile başladı. Konuk ekip Ankara Keçiörengücü ise Metin Uçar, Bahadır Yıldırım, Muharrem Cinan, Erkam Reşmen, Arda Hilmi Şengül, Orhan Nahırcı, Erkam Develi, Christian Innocent, Melih İnan, Uerdi Mara, Jurgen Bardhi on biri ile mücadeleye başladı.

İlk yarısı daha çok orta alan şeklinde geçen karşılaşmada gole en çok yaklaşan ev sahibi Boluspor oldu. Mücadelenin 21’inci dakikasında Ankara Keçiörengücü savunmasının hatasında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Adel Bettaieb’in şutu az farkla dışarı çıktı. İlk yarıda başka aksiyon olmadı ve devre başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda aynı kadrolar ile başladı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İki takımda gol yollarında etkisiz kaldı ve mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla kırmızı beyazlılar geride kalan 4 haftada bir mağlubiyet 3 beraberlikle 3 puanda kaldı. Konuk ekip Ankara Keçiörengücü ise puanını 5’e yükseltti. Boluspor Trendyol 1.Ligin 5.haftasında deplasmanda Kocaelispor’un konuğu olacak. Ankara Keçiörengücü ise sahasında Astor Enerji Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek.

Maçtan Dakikalar;

Dk 17; Ceza sahası sol çaprazından serbest vuruş kazanan Ankara Keçiörengücü’nde topun başına geçen Jurgen Bardhi’nin sert şutunu kaleci Çağlar Şahin Akbaba yumruklayarak kornere gönderdi.

Dk 21; Hızlı gelişen Boluspor atağında savunmanın hatasında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Adel Bettaieb’in şutu az farkla dışarı çıktı.

Dk 60; Organize gelişen Boluspor atağında sol kanattan Kayamba’nın ortasını savunma kafayla karşıladı. Ceza sahası ön çizgisi üzerinde topla buluşan Diarrassouba’nın şutu kaleci Metin’de kaldı.

Dk 68; Ceza sahası dışından Melih İnan’ın sert şutunu kaleci Çağlar Şahin Akbaba karşıladı. Kaleci Çağlar’dan seken top Dembele’nin önünde kaldı. Dembele’nin şutunda kaleci Çağlar bir kez daha gole izin vermedi.

Dk 87; Organize gelişen Boluspor atağında sağ kanattan Furkan’ın ortasında arka direkte topu penaltı noktasına indiren Şeref’in pasında Camara’nın şutunu savunma engelledi.

Maç Sonucu Boluspor 0 – 0 Ankara Keçiörengücü

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu M89RY