Aboneyiz Abone!

Aboneyiz Abone!

Boluspor deplasmanda karşılaştığı Menemenspor karşısında yenik düştüğü maçta Kdric'in ayağından bulduğu golle 1 puanı kurtardı.

27.06.2020

Boluspor deplasmanda karşılaştığı Menemenspor karşısında yenik düştüğü maçta Kdric'in ayağından bulduğu golle 1 puanı kurtardı.

 

E.G. Menemenspor 0-0 Boluspor

 

Boluspor Mosquera, İsmail, Cumali, Melih, Mustafa Eskihellaç, Seth, Arif, Kidric, Hayrullah, Burak, Mustafa Durak on biri ile çıktı.

 

Ekol Göz Menemenspor Selmani, Domgjoni, Yusuf, Taşkın, Murat, Mehmet, Murat Erdemir, Ali Keten, Tayfun, Olatunbosun, Samed on biri ile çıktı.

 

Ekol Göz Menemenspor maçın 65.dakikasında öne geçti. Samed Ali, Boluspor defansının ve kaleci Mosquera’nın bir anlık hatasını iyi değerlendirdi ve sol çaprazdan topu ağlara gönderdi. Bu golle Ekol Göz Menemenspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu. 

 

Boluspor maçın 74.dakikasında beraberlik golünü buldu. Mustafa Durak’ın sağ kanattan yaptığı ortaya kayarak vuran Kidric topu filelerle buluşturdu. Bu golle Boluspor skoru 1-1’e getirdi.

 

Maç 1-1 berabere bitti. Boluspor ligin son iki haftasında beraberliğe adeta abone oldu ve puanını 27ye çıkararak en yakın rakibi Osmanlıspor'la puan farkını 3'e çıkarttı.

 

Çarşamba günü Lider Hatayspor'u konuk edecek.

Köroğlu

Köroğlu
2020-06-28 00:04:30

Beyler kendinize gelin stresli maçtı ama üç puan alalım üzerinizdeki kara bulutlar dolaşıyor ve dağılsın bize bir galibiyet takım kendisine gelecektir ve takım düşmeyecek

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HBZZM