AHDE VEFA BU OLSA GEREK!

AHDE VEFA BU OLSA GEREK!

Dün oynanan Boluspor -Gençlerbirliği maçı sonrası Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu maç sonu açıklama yaptı.

03.04.2024

Kaloğlunun ,Boluspor’dan hocası Şener Çakar'ı ,Muharrem Demirel'i ve Merhum Çetiner Erdoğan'ı Maç sonu yaptığı açıklama ile  duygusal bir jestte bulundu. Kaloğlu'nun vefa dolu açıklaması ile, spor camiasında insan ilişkilerinin ve dostluğun güzel bir örneğini  öne çıkarttı.

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu yaptıı açıklama şu şekilde: “Boluspor'un benim için değeri, paha biçilemez açıkçası. Çünkü en alt yaş grubu, minik takımından gelip de A Milli Takım'a kadar uzanmak kolay bir süreç değildi. Ve bu imkanların hepsini bana Boluspor kulübü bana sağlamış oldu. O yüzden bende emeği geçen tüm hocalarıma özellikle de Şener Hocama rahmetli Çetin Erdoğan hocama, Muharrem hocama tüm ben de emeği geçen hocalarıma gerçekten sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü benim için çok özel bir andı ve buraya teknik direktör olarak geldim. Bu statta ilk antrenmanımı hatırlıyorum. Gerçekten çok güzeldi. O yüzden Boluspor'un yeri benim için çok daha farklı bir yerde. diye sözlerini bitirdi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SJEOG