Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Küme’de Haftanı Sonuçları

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Küme’de Haftanı Sonuçları

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede A ve B grubunda 8.hafta karşılaşmaları ile karşılaşmalara devam edildi.

02.01.2024

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede A ve B grubunda 8.hafta karşılaşmaları ile karşılaşmalara devam edildi. A Grubunda 20 gol atılırken, B grubunda ise 11 gol fileler ile buluştu.

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede heyecan giderek artıyor. Play-Off’a kalmak için takımlar birbirleriyle yarışırken yılın son günlerinde oynanan maçlar heyecan içinde geçti.

A grubunda lider Aladağspor rakibi Yumrukayaspor karşısında farka koşarak karşılaşmayı 10- 0 kazanıp liderliğini devam ettirdi. Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda liderin takipçisi Sebenspor, 14 FK’yı 3-0 geçerken averajla sıralamada 2.sıraya oturdu.

Kıbrısçıkspor-Kındıraspor karşılaşması 2-2’lik eşitlikle sona ererken, Taşkesti ile Dörtdivaspor arasında oynanan karşılaşmayı Dörtdivanspor 2-1 kazanmayı bildi.

B grubunda oynan karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı. Bu sezon ilk defa yeni kurulan Bolu Yıldızspor’un bileği bükülmüyor. Yıldızspor, şimdiye kadar oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak uzak ara liderliğini devam ettiriyor.

Bolu Yıldızspor, Karacasu 2011 takımını 2-1 geçmeyi başardı. Kızıkspor ile Yeniçağaspor arasında oynanan karşılaşmayı Yeniçağaspor 2-1 kazanırken, Özel İdare Köroğluspor, Bolu Belediyespor karşılaşmasını ise Bolu Belediyespor 3-2 kazanmayı bildi. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IMGO1