AMATÖRDE 6.HAFTA GERİDE KALDI

AMATÖRDE 6.HAFTA GERİDE KALDI

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede 6.hafta geride kaldı. 6 karşılaşmanın oynadığı mücadelede toplamda 35 gol kaydedildi.

28.11.2022

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede heyecan devam ediyor. 6 karşılaşmanın oynandığı bu haftada toplam 35 gol kaydedilirken, haftanın en farklı skoru Özel İdare Köroğluspor’dan geldi. Grupta puanı bulunmayan Mengen Belediyespor ile karşı karşıya gelen Özel İdare Köroğluspor sahadan 10-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı ve 12 puanla 3.sıraya yerleşti.

BOLU 14 FK İLK PUANINI ALDI

Genç kadrosuyla bu sezon ilk defa amatör ligde mücadele eden Bolu 14 FK, ligin 6.haftasında Sebenspor ile karşı karşıya geldi. Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan mücadelede Bolu 14 FK ile Sebenspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu skorla Bolu 14 FK 6.hafta sonunda ilk puanını aldı ve 1 puanla 6.sırada yer aldı. Sebenspor ise 7 puanla 4.sırada kaldı.

GLS GRUP ALADAĞSPOR İLE BOLU BELEDİYESPOR PUANLARI PAYLAŞTI

Amatör kümenin 6.haftasında B grubunda liderlik yarışı içinde bulunan GLS Grup Aladağspor ile Bolu Belediyespor karşı karşıya geldi. Geride kalan haftalarda puan kaybı yaşamayan ve liderlik yarışını yakından etkileyen karşılaşmada iki takımda bir puana razı oldu. 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından GLS Grup Aladağspor averaj farkıyla liderliğini sürdürdü. Bolu Belediyespor ise aynı puanla ikinci sırada yer aldı.

GEREDESPOR PUAN FARKINI AÇTI

Geredespor, Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümenin 6.hafta karşılaşmasında deplasmanda V.Orman Taşkestispor’a konuk oldu. Geredespor rakibini farklı mağlup etmeyi başardı. Oynadığı karşılaşmalarda gol sıkıntısı çekmeyen lider Geredespor yoluna uygun adım devam ediyor. Geredespor deplasman ve iç saha tanımıyor. V.Orman Taşkestispor deplasmanında sahaya çıkarken karşılaşmanın da tereddütsüz favorisiydi. Rakiplerine boyun eğmeyen Geredespor yine farka koştu. Geredespor, Ausmane Faal (3), Mert Murat Sönmez (2) ve Harum Tutum 1 gol bulurken, V.Orman Taşkestispor ise 2 gol ile cevap verdi. Geredespor şimdiye kadar oynadığı 6 karşılaşmanın hepsini kazanırken puanını 18 yapıp rakip filelere 39 gol gönderirken kalesinde 3 gol gördü.

KIBRISCIKSPOR GÖYNÜK’TEN 3 PUANLA AYRILDI

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümenin 6.haftasında Göynük İdman Yurdu ile Kıbrıscıkspor Göynük ilçe stadında karşı karşıya geldi. Sezona kötü bir başlangıç yapan iki takımın mücadelesi gol düellosu şeklinde geçti. Kıbrıscıkspor sahadan 4-3 galip ayrılarak puanını 6’ya yükseltti ve 5.sırada yer aldı. Ev sahibi Göynük İdman Yurdu ise 3 puanla 6.sırada kaldı.

KARACASU 2011 PUANLA TANIŞAMADI

A grubunda henüz puanla tanışamayan Karacasu 2011 takımı ligin 6.haftasında Karaçayır Spor Tesisleri’nde Elvan İnşaat Kızıkspor ile karşı karşıya geldi. İlk puanını almak için sahaya çıkan Karacasu 2011 takımı karşısında, Elvan İnşaat Kızıkspor 3 golle 3 puana uzanan taraf oldu. Elvan İnşaat Kızıkspor sahadan 3-1 galip ayrılarak puanını 6 yaptı ve 4.sıraya yerleşti. Karacasu 2011 takımı ise puansız bir şekilde son sırada yer aldı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu CRFMJ