Bandırma'da gol sesi çıkmadı! Boluspor beraberlikle ayrıldı

Bandırma'da gol sesi çıkmadı! Boluspor beraberlikle ayrıldı

Boluspor, Trendyol 1.ligin 2.haftasında Teksüt Bandırmaspor’a konuk oldu.

20.08.2023

 

Boluspor, Trendyol 1.ligin 2.haftasında Teksüt Bandırmaspor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Bandırmaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar oynadığı oyunla tat vermezken, pozisyon bulmakta güçlük çekti.

Boluspor teknik direktörü Turgay Altay, Bandırmaspor karşısına; Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Bettaieb, Naby, Onur, Landel, Furkan, Ercan, Diarra on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Bartu, Kubilay, Cenk Ahmet, Camara, Hakan, Kayamba, Oko, Batuhan, Tolunay yer aldı.

Bandırmaspor ise Boluspor karşısına; Gkelios, Levent, Sergen, Batuhan, Mücahit, Mustafa, Mulumba, Doğancan, Soukou, Metehani Dijite on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. Oyunun ilk bölümünde Bandırmaspor topa daha çok sahip olan takım görüntüsü verdi.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Boluspor maçın 33.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Diarra’nın ortasında Bettaieb çok iyi yükselip kafayı vurdu, top az farkla auta çıktı. İlk yarının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. İlk yarının bitiş düdüğünün ardından yoğun itirazlarda bulunan Ercan Coşkun sarı kart gördü.

Boluspor’dan 3 değişiklik birden

Maçın ikinci yarısına Bandırmaspor başladı. Boluspor’da maçın 69.dakikasında Furkan sarı kart gördü. Boluspor ilk maçın 70.dakikasında 3 oyuncu değişikliği birden yaptı. Kubilay, Tolunay ve Camara oyuna girdi, Landel, Oğuz Kağan ve Berk oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Boluspor’da maçın 85.dakikasında Hakan oyuna girdi, Furkan oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 90.dakikasında Tolunay asrı kart gördü. Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında da her iki takımda aradığı galibiyet golünü bulamayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu EXNEV