“Bazı mevkilerde gerçekten problemimiz var”

“Bazı mevkilerde gerçekten problemimiz var”

Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinden sürdürüyor.

25.07.2023

Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinden sürdürüyor. Günde yaptığı çift antrenmanla lige hazır olarak girmek isteyen kırmızı beyazlılarda teknik direktör Turgay Altay, sabah antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Turgay Altay, oyunculara yeni oyun anlayışını adapte etmeye çalıştıklarını işaret ederek; “Oyuncuları bu oyun anlayışına adapte etmeye çalışıyoruz. Özellikle son 1 haftadır gelişim kaydettiğimizi görüyorum” dedi.

 

“Bazı mevkilerde gerçekten problemimiz var”

Altay, bazı mevkilerde problemleri olduğunu ifade ederek; İlk iki etap gayet iyiydi. Aslında biraz eksiktik ama çalışmalar konusunda oyuncuların performansı ve niyetleri gayet iyiydi. Çalışma konusuna hiçbir sıkıntı yok ancak biliyorsunuz 3 hafta sonra lig başlayacak. Lige hazır olmak içinde hem taktiksel anlamda hemde oyun anlayışı aynı zamanda da oyuncuları fiziksel olarak hazırlamamız gerekiyor. Oyuncuların katılması bizim için önemli. Çünkü bazı mevkilerde gerçekten problemimiz var” şeklinde konuştu.

“Başkanımız çok iyi niyetli, Büyük fedakarlıklar yapıyor”

Boluspor’un özellikle transfer döneminde maddi manevi desteğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Altay; “İlk günde söylemiştim konuştuğumuzda. Transfer dönemi öyle bir durumdaki Türkiye’de maalesef maliyetler çok yüksek. Kulüplerin kendi ekonomik koşullarına transfer yapma zaruriyeti var. Çünkü başkanımız çok iyi niyetli. Büyük fedakarlıklar yapıyor. Bizde ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Umarım Bolu şehri de bu konuda ona yardımcı olur. Çünkü her anlamda kulübün gelişmesi için maddi manevi desteğe ihtiyaç var” dedi.

“Oyuncuları yeni oyun anlayışına adapte etmeye çalışıyoruz”

Hazırlık maçlarında kendi oyun anlayışlarını takıma adapte etmeye çalıştıklarını aktaran Boluspor teknik direktörü Turgay Altay; “İşin saha tarafına gelecek olursak, sahada yeni bir oyun anlayışımız var. Oyuncuları bu oyun anlayışına adapte etmeye çalışıyoruz. Özellikle son 1 haftadır gelişim kaydettiğimizi görüyorum. Hazırlık maçlarında da bu oyun anlayışını deneyip, kendi hedefimiz doğrultusunda, kendi oyunumuzu içerde dışarıda maçın stratejisinden dolayı değişkenlikler olabilir ama kendi oyunumuzdan taviz vermeden oynamak istiyoruz. Bu oyuna da oyuncular yavaş yavaş alışıyorlar” ifadelerini kullandı.

“3 tane hazırlık maçımız var”

Altay, lige kadar 3 tane hazırlık maçı yapmayı planladıklarını sözlerine ekleyerek; “3 tane hazırlık maçımız var. Keçiörengücü ile Perşembe günü oynuyoruz. Pazar günü Fethiye ile oynuyoruz. Son hazırlık maçımızı da 4 Ağustos’ta Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Ama arada bir hazırlık maçı daha olacak. Onun tarihi, takımı, günü belli değil. Çünkü oynamayan oyuncuları bir parça daha şans vermek istiyorum. Onları görmek istiyorum. Onu lig fikstürü çekildikten sonra dizayn edeceğiz. Onun haricinde şuan ki genel gidişatımız bu” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YGRD9