Bir iddiamız yok

 Bir iddiamız yok

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında Boluspor, konuk ettiği Eyüpspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.

17.05.2023

Sezonu bitirdiklerini ve bir iddialarının olmadığını ifade eden Boluspor Teknik Sorumlusu Ahmet Görkem Görk, “Sıcak havada iki takım için de yorgun, yani bizim açımızdan bakıldığında yorgun bir takımız. Sezonu bitirdik. Bir iddiamız yok. Ama oyuncularımızla konuştuk ve onları bu maça ve diğer maçlara da ikna etmeye, inandırmaya, her maçın çok önemli olduğunu anlatmaya çalıştık. Ve bunun karşılığını görüyoruz. İki takımı da öncelikle tebrik ederim. İki takım da yani sonuçta sıcakta oynanan bir maçtı. Yoruldular. Ligin sonları böyledir. Biz oyunun taktik anlamına baktığımızda istediğimizi gerçekleştirdik. Merkezden oyun kurmaya çalışan bir Eyüpspor vardı. Merkeze gelip, merkezden kanatlara inen; özellikle ilk yarı bazı pozisyonlarda bunları engelleyemedik ama çalışmalarımız doğrultusunda bunun sonucuna vardığımıza inanıyorum. Bir opsiyon çalışmıştık. Bir de hücumsal olarak iki opsiyon çalışmıştık ama onları çok gerçekleştiremedik. Sadece ilk golde Furkan’ın pozisyonunu çalışmıştık. Onu gerçekleştirmek sevindirici oldu. Genele baktığımızda istekli, arzulu bir takımımız vardı” diye konuştu.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2023-05-17 21:17:42

2022-2023 TFF 1. Lig sezonunun Boluspor için yazılacak net sonuç şu: "Boluspor'u yolda bırakarak nankörlük yapan Sait hocanın topladığı puanlar sonucunda Boluspor ligde kaldı NOKTA"

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 7T51G