O İsimdemi Kadro Dışı Kaldı ?

O İsimdemi Kadro Dışı Kaldı ?

Boluspor'un haftalar önce kadro dışı bıraktığı Etoundi ve Uğur Akdemir'in ardından takımın stoperlerinden bir isim daha kadro dışı mı kaldı ?

22.12.2018

Boluspor TFF 1.Lig 17.Haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Boluspor karşılaşmasının 20 kişilik kadrosunda yer almayan tecrübeli defans oyuncusu Ümit KURT'un kadro dışı kaldığı söylentileri kamuoyunu meşgul etmeye başladı.

Geçtiğimiz haftalarda basın açıklaması yapan Başkan Çarıkçı şu ifadeleri kullanmıştı. "Hiçbir zaman, birlik ve beraberlik duygusunu bozacak, saygısızlık yapacak ve nifak tohumları ekecek futbolcuyu bu kulüpte barındırmayız. 2 kişiyi kadro dışı bıraktık. Bu takımın düzenini bozmak isteyen futbolcular olursa devre arasında gerekli önlemleri alıp bazı futbolcularla yollarımızı ayırabiliriz". Çarıkçı'nın bu sözlerinin ardından son antrenmanlara da katılan Ümit KURT'la yolların ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

20 Kişilik maç kadrosu;

Gökhan Değirmenci
Gökhan Köstereli
Sabri Can
Mamadou Diarra
Daniel Dimov
Berkay Dabanlı 
Hayrullah Bilazer 
Ufuk Budak 
Mutlu Güler
Abdurrahman Çağlar
İshak Çakmak
Yusuf Emre Gültekin
Billal Sebaihi
Chukwuma Akabueze
İsmail Haktan Odabaşı 
Guido Koçer 
Mustafa Durak 
Umut Gündoğan 
Batuhan Altıntaş 
Özgür Can Özcan

Cenk

Cenk
2018-12-22 21:58:21

Bu takım iyi giderken ne olduda ani bir düşüşe geçti demekki topçular arasında bir sıkıntı oldu hocanın ve başkanın önlem alması gerekiyordu ve muhtemelen aldılar kimse boluspordan büyük değil kangren olmuş yeri kesip atıcan doğru kara

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QSWBP