BİRİLERİ YÜZÜNDEN REZİL OLUYORUZ

BİRİLERİ YÜZÜNDEN REZİL OLUYORUZ

Metin Akgül yazdı...

28.08.2023

Adem Alkaşi 1  Şanlıurfaspor 1

 Adem Alkaşi'ye çok güvenerek ve takımı teslim ederek her maça 1-0 mağlup başlıyoruz. Yaptığı transferlerle taraftardan ve spor basınından geçersiz not almıştır. Bu kişiler yüzünden Türkiye'ye rezil oluyoruz. ALLAH aşkına yeni transferlerden bir tane iyi oynayan takıma faydası olan bir futbolcu söyleyin.  Urfa spor maçını anlatan spiker bile Boluspor gibi köklü bir kulübün yıllardır Süper lige hasret olduğundan bahsetmiştir.

Başkan akıllı ve zeki adamdır.

Gerek yönetimden, gerek teknik ekipten, gerekse futbolcular dan, Boluspor'a fayda sağlamayanları, kulüpten temizlesi gerekiyor.

 Yapılan boş transferler, sanki birilerinin arada rant sağladığını gösteriyor gibi.  Teknik direktör Turgay Altay'ın Cv'sini kim inceledi ve Boluspor'a önerdi çok merak ediyorum.  

Takım da ne taktik,

Ne sistem nede takım ruhu var.

 Bu sezon kaç kombine satıldı?

"Pahalı" dedik, dinletemedik.

 Store'den forma satışları ne durumda?

"Fiyatlar çok yüksek" dedik, anlayamadık.

 Bolu halkının ve taraftarın sesini duymanız, dertlerini dinlemeniz gerekiyor. Her şeyi başkan dan beklemek doğru değil, sevgili yardımcılar sözlerim sizedir.

 "Daha yolun başında ağır eleştiri yapmak doğru değil" diyenler olacaktır. Boluspor gibi büyük bir camia gerekirse alt yapı ile sahaya çıkar, kazanır veya kaybeder ama aslanlar gibi mücadele edeceklerinden şüphem yok. Milyonlar verilipte alınan futbolcuları iki haftadır izliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NZB6A