Bolu Belediyespor, Tiffany & Tomato Bordospor’u 3-0 mağlup etti

Bolu Belediyespor,  Tiffany & Tomato Bordospor’u 3-0 mağlup etti

Bolu Belediyespor, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde kendi evinde oynadığı maçta Tiffany & Tomato Bordospor'u 3-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

30.10.2023

Bolu Belediyespor, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde kendi evinde oynadığı maçta Tiffany & Tomato Bordospor'u 3-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı. 3000 kişilik Karaçayır Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maç, şehirdeki coşkuya ortak oldu.

 

Zorlu Başlangıcın Ardından İlk Galibiyet

Lige sınırlı imkanlarla başlayan ve ilk üç haftayı mağlubiyetle kapatan Bolu Belediyespor, bu özel günde sahadan galibiyetle ayrılarak moral buldu. Rakibi karşısında setlerde 25-15, 25-19 ve 27-25'lik skorlarla üstünlük kurarak 3-0'lık net bir galibiyet elde etti.

100.Yıla özel tişört

Temsilcimiz 100. Yıla özel yaptırdığı tişörtler ile sahaya çıkarken, Türk Bayrağı açarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladı. Tribünlerdeki hatırı sayılı sporseverde bu anlara tanıklık olarak coşkuya ortak oldu.

Maç yine Bolu'da

Aldığı bu galibiyetle ligdeki sıralamasını 9. basamağa taşıyan Bolu Belediyespor, gelecek maçını yine kendi evinde oynayacak. 5 Kasım pazar günü saat 16:00'da İmamoğlu Belediye ile karşılaşacak olan takım, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UXEUD