BOLUNUN SULTANLARI "SULTANLAR LİGİ"NDE

BOLUNUN SULTANLARI

TVF Kadınlar 1.Liginde ilimizi temsil eden Bolu Belediyespor final gurubu ikinci maçında Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı maçta rakibi Adam Voleybol’u set vermeden 3-0 mağlup ederek, adını Sultanlar ligine yazdırdı.

27.04.2021

İzmir Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan maçın ilk setinde başa baş geçen mücadelede, Sultanlar setin sonunda oyuna ağırlığını koydu ve seti 25-22 önde kapatarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette de oyunda üstünlüğü rakibe kaptırmayan Bolunun Sultanları bu seti de 25-15 önde kapattı ve setlerde durum 2-0 oldu. Maçın 3. setinde ilk iki seti almanın motivasyonuyla baştan sona oyunu üstün götüren Sultanlar, son seti de 25-15 önde kapattı ve parkeden 3-0 üstünlükle ayrıldı. Play-off finallerinde ikide iki yaparak Sultanlar Ligi’ne dev bir adım atan ekibimiz Sigorta Shop Kalecik Belediyesi – Edremit Belediyesi Altınoluk maçında, Kalecik belediyesi galip gelirse Sultanlar ligine yükselecek.

Salon: Atatürk Spor Kompleksi

Hakemler: Hakkı Demiralay, Ferhat Büyükpamukçu/Gözlemci: Fikret Fidan

Bolu Belediyespor:  İdil Naz, Elif, Göknur, Fatma, ApııenaPhilomen, Yaren, Şeyma, Miray, BellKatherıne, Ceren, Dilara, Burcu, Işıl Öz

Antrenörler: Salih Yergin, Behçet Erdoğan

Adam Voleybol: Anastasıya, Ecenur, Tuğçe, Ayşe, Aslı, Gülcan, Döndü, Halime, Kübra, Jovana, Sedef, Irmak,

Antrenörler: M. Şükrü Çobanoğlu, Uğur Koçaslan

Setler: 25-22, 25-15, 25-15

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu A43FM