BOLUSPOR’A, SANTRAFOR VE STOPER GELİYOR

BOLUSPOR’A, SANTRAFOR VE STOPER GELİYOR

Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala kırmızı beyazlı ekip defans hattını ve forveti güçlendirmek için transfer yapmaya hazırlanıyor.

30.08.2022

Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala kırmızı beyazlı ekip defans hattını ve forveti güçlendirmek transfer yapmak için çalışmalara başladı.

 

Boluspor yönetimi Oynanan 3 maç sonucunda ve teknik heyet raporu doğrultusunda defans ve forvet hattındaki boşluğu doldurmak için transfer çalışmasına hız verdi.

 

Transfer komitesi Santrafor ve Stoper'i renklerine bağlamak için harekete geçti. Transferler konusunda hertürlü problemin çözüldüğü birkaç güne imzaların  atılıp takımda yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Haber: Oğuzhan Serçe

bolulu

bolulu
2022-08-31 23:15:30

ha şöle o defanstaki her topa atlayan kazmayla 2 mtreden topu auta atan penaltıyı pazryerine gönderen bu adamlarla lig bitmezdi yönetim doğruyu buldu sonunda kaliteli stoper ve forvet alınmalı bu saattten sonra 3ününe 5ine bakılmamalı

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-08-31 13:52:16

Defans yol geçen hanı. Bir transferle olacak şey değil. Yaklaşık 13 transfer yapıldı. Sonuç rezalet. İsterseniz yine bu iki transferi Samsunspor çöplüğünden yapınız!

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZFRCM