Boluspor Alt Yapı İftiharla Sunar

Boluspor Alt Yapı İftiharla Sunar

Boluspor U-17 Elit A-B liginden Türk futboluna adeta bir yıldız doğuyor.

01.05.2024

Futbolumuz.com Özel Haber

 

Boluspor U-17 Elit A-B liginden Türk futboluna adeta bir yıldız doğuyor.

 

Bu yıldızımız Boluspor U-17 liginde oynayan ARDA IŞIK'tan başkası değil. Selahattin Konrat başkanlığındaki Boluspor Alt yapımızda, U-17 takımını yetiştiren Sinan Benli hocamız yönetiminde has Bolulu bir evladımız Boluspor'a ve Türk futboluna kazandırılmak üzere.

 

Boluspor alt yapı konusunda eski günlerine dönme sinyallerini önceki dönemlerde yetiştirdiği ve keşefttiği yeteneklerle kıpırdanma sinyallerini veriyordu. Bu sinyallerin meyvaları yavaş yavaşda olsa alınmaya başladı.

 

Bu meyvalardan biride 2007 doğumlu Arda Işık. Arda U-17 Elit liginde attığı ve attırdığı gollerle, oynadığı oyunla adeta Bolusporun geleceği bekle beni diyor. Elit U-17 1.grup A ve B Liglerinde gol kralı olan Arda şimdiden Süper Lig ve Ligimizden takımların radarına girmiş görünüyor.

 

Ardayı Tanıyalım

Arda Işık 2007 Bolu doğumlu. Mevkiisi Forvet, ligi U-17 Elit, U17 liglerinde 17 maçta attığı17 golle gol kralı oldu. Boluspor ligi 4ncü sırada bitirdi.

 

Forvet konusunda sıkıntı yaşayan Türk futboluna Boluspor Arda ile bu konuda geleceğini sağlama almışa benziyor. Arda gibi nice alt yapımızda yatan cevherlerin hocalarının yetiştiriciliğinde Bolusporumuza ve Türk futboluna kazandırılmaları tek dileğimiz.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JWJ6B