BOLUSPORDAN AÇIKLAMA

BOLUSPORDAN AÇIKLAMA

Boluspor Kulubünün geçmiş dönemden olan alacaklar nedeniyle CAS ve FIFA’da açılan davalardan, gerek dava açarak icra takibi başlatmıştı.

18.10.2023

Boluspor Kulubünün yapmış olduğu açıklama

Kulübümüze geçmiş dönemden olan alacaklar nedeniyle CAS ve FIFA’da açılan davalardan, gerek dava açarak icra takibi başlatan Haris Hajdarevic, Bekim Balaj, Guido Koçer, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Bayır, İsmail Konuk, Hakan Canbazoğlu, Ufuk Budak, Deniz Kök, Yılmaz Özen, Zeki Acer ve Ahmet Murat Yolcu ile ilgili olarak Bolusporumuzu yaşatmak adına konu alacaklar faizleri ve masraflarıyla beraber ödenmiştir.

Kulübümüz, önceki dönemlere ait bu davaların aleyhimize sonuçlanması sebebiyle ‘Kulüp Lisansı’ alamama, üç dönem transfer yasağı ve puan silme cezası ile karşı karşıya kalmış ancak Yönetim Kurulumuz, tüm ödemeleri zamanında gerçekleştirmesinin ardından bu ihtimalleri ortadan kaldırmıştır. Bu netice ile kulübümüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ‘Ulusal Kulüp Lisansı’ almaya hak kazanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

başkentli

başkentli
2023-10-19 10:27:10

Sn Başkan, Değerli Yöneticiler, helal olsun size, size yakışanı yaptınız, kulübü büyük bi yükten kurtardınız.Bir taraftar olarak çok sevindim.” Kim ki Boluspor için bir taş koyar üstüste, benim için çok değerlidir, çok makbuldür “ Bu işte emeği geçen ve destek verenlerin hepsinden Allah razı olsun diyorum, teşekkürler..Tüm Boluspor camiasına selam olsun diyorum, sizlere kolaylıklar diliyorum..

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2023-10-18 17:56:44

Başkanım hakkınız ödenmez. Tüm Bolu halkı; (futbolla ilgilenen-ilgilenmeyen) geçmişteki iki Boluspor başkanının Boluspor'a yaptığı kötülüğü unutmaması lazım. Bir değer unutulmayacak başkan ise Boluspor'u bu borçtan, kulüp lisansı almaktan, üç dönem transfer yasağından ve üç puan silme cezalarından kurtaran SAVAŞ ABAK Başkanımızı unutmamak lazım.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LCBWS