BOLUSPORDAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

BOLUSPORDAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Boluspor Kulubü bugün tesislere gelen icra olayı üzerine resmi sıtesinden açıklamada bulundu.

26.01.2024

Kulübümüz, bilindiği üzere Trendyol 1. Lig’de çoğu kulübün olduğu gibi çok zor maddi şartlar altında mücadele etmektedir. Göreve geldiğimiz 28 Mayıs 2022 tarihinden bugüne kadarki geçen süreçte eski Başkanların temliklerinin ödemeleri, eski futbolcuların ve eski personellerin ödemeleri gibi benzeri birçok mali sorun ile mücadele etmekteyiz. Dolayısıyla, bugünü ve yarını düşünerek Kulübümüzü hak ettiği yerlere taşımak için mücadele etmemiz gerekirken, maalesef eski Başkanların yarattığı borç yükü ile mücadele etmek zorunda kalmış bulunmaktayız.

Kendi alacaklarını tahsil etmek uğruna, Kulübümüzün tüm gelirlerini görevden ayrılmadan önce kendilerine temlik eden eski Başkanlarımız, bu hassasiyetlerini, kendi dönemlerinde Kulübümüzü altına soktukları büyük borç yükünden kurtarmak adına göstermemişlerdir. Kulübümüzü mali olarak aydınlığa taşımak adına çaba sarf ederken, her yeni gün plan ve programımızda olmayan eski dönemlerden kalan borçlar ile karşı karşıya kalmaktayız.

Bugüne kadar Boluspor’un menfaatleri gereği bu ve benzer konularda hiçbir açıklama yapılmadı, ancak bugün Eski Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’nın döneminde Boluspor forması giyen kaleci Ozan Evrim Özenç (2019-2020)’in Kulübümüz tesislerine haciz memurlarını göndermek suretiyle Boluspor’un kupalarına, takım otobüsüne ve araçlarına yapmış olduğu haciz işlemi bardağı taşıran son damla olmuştur.

Unutulmasın ki, bizler, mevcut yönetim kurulumuz olarak, tüm bu zorluklara rağmen, Kulübümüzü yaşatmak ve hak ettiği yerlere taşımak adına elimizden gelen tüm gayreti ilk günkü inanç ile göstermekten geri durmayacağız.

Ancak, bugüne kadar elini taşın altına koymayarak, yüklü sözleşmeler ve faiz yükü ile Kulübümüzü büyük bir borç bataklığına sürükleyen ve Boluspor Kulübü’nü düşürdüğü bu durumdan üzüntü dahi duymayan eski Başkanların sessizliğini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Bolulu

Bolulu
2024-01-28 11:29:57

Bugünlerde bu haber çok yazıldı anlamadığım birşey sayın yönetim secimlerde aday olduğunuzda hesapları gördünüz alacak borç incelediniz hesaplar ibra edildi şimdi nedir bu sıkıntı zorlamı verdiler size Yönetimi

Taraftar

Taraftar
2024-01-27 11:35:49

Sayın abak bey bütün borçları ödediniz diyelim sanmaki başka borç çıkmayacak eski yönetime hiç güvenmek istemiyorum çünkü durdukça borç çıkıyorlar bu zamana kulübün adına doğru dürüst çivi çakmamışlar yazıklar böyle eski yönetime

Tataftar

Tataftar
2024-01-26 17:55:38

Bu kötü duruma getiren kim varsa hepsine yazıklar olsun bir daha klübe adımını atmasınlar inşallah bu kötü durumdan kurtulup bir nefes alınır takımı ne hale getirmişler

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HSF1X