Boluspordan Yüzüncü Yıl Hediyesi

Boluspordan Yüzüncü Yıl Hediyesi

Boluspor Cumhuriyetin 100.Yılında sahasında oynadığı Bodrumspor maçını 2-1 kazanarak Boluspor camiasına 3 puan hediyesi verdi.

28.10.2023

Boluspor Cumhuriyetin 100.Yılında sahasında oynadığı Bodrumspor maçını 2-1 kazanarak Boluspor camiasına 3 puan hediyesi verdi.

 

Boluspor 2-1 Bodrumspor

 

Atatürk Stadyumu

Hakemler: Ayberk Demirbaş, Gökmen Baltacı, Suat Güz

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Oğuz Kağan Güçtekin (Dk 90+4 Mustafa Şengül), Berk Yıldız, Naby Youssouf Oulare, Onur Ulaş, Guy Lucien Michel Landel(Dk 80 Abdoulaye Diarrassouba), Hakan Bilgiç, Bevic Selad Moussiti Oko(Dk 80 Adel Bettaieb), Furkan Demir (Dk 46 Safa Kınalı), Ercan Coşkun (Dk 87 Idrissa Camara)

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

Bodrum FK: Diogo Fesnard Nogueira De Sousa, Üzeyir Ergün, Ondrej Celustka(Dk 67 Süleyman Özdamar), Ali Aytemur, Eren Albayrak, Samet Yalçın, Musah Mohammed, Burak Çoban(Dk 89 Omar Imeri), Gökdeniz Bayrakdar, Kenan Özer(Dk 77 Aldair Balde), Haqi Osman (Dk 65 Celal Dumanlı)

Teknik Direktör: İsmet Taşdemir

Sarı Kart: Kenan Özer (Bodrum FK), Onur Ulaş (Boluspor)

Gol: Onur Ulaş Dk 54, Naby Oulare Dk 90 (Boluspor), Kenan Özer Dk 38 (Bodrum FK)

 

Trendyol 1.Ligin 10.haftasında Boluspor sahasında Bodrum FK ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar ilk yarıyı geride kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve üç puanı hanesine yazdırdı.

 

Trendyol 1.Ligin 10.haftasında Boluspor sahasında Bodrum FK ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar sahaya Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Oğuz Kağan Güçtekin, Berk Yıldız, Naby Youssouf Oulare, Onur Ulaş, Guy Lucien Michel Landel, Hakan Bilgiç, Bevic Selad Moussiti Oko, Furkan Demir, Ercan Coşkun on biri ile çıktı. Konuk ekip Bodrum FK ise Diogo Fesnard Nogueira De Sousa, Üzeyir Ergün, Ondrej Celustka, Ali Aytemur, Eren Albayrak, Samet Yalçın, Musah Mohammed, Burak Çoban, Gökdeniz Bayrakdar, Kenan Özer, Haqi Osman on biri ile sahadaki yerini aldı.

 

Daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçen ve zaman zaman temponun arttığı ilk yarıda golü bulan konuk ekip Bodrum FK oldu. Ege temsilcisi karşılaşmanın 38’inci dakikasında Üzeyir’in sağ kanattan ortasında savunmadan seken topa vuran Kenan Özer’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve devre Bodrum FK’nın üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıya oranla ikinci yarıya daha baskılı başlayan kırmızı beyazlılar Bodrum FK kalesinde etkili olmaya başladı. Kırmızı beyazlılar aradığı golü ise 54’üncü dakikada duran toptan buldu. Bu dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Berk’in ortasına arka direkte yükselen Onur Ulaş kafayı vurdu ve skora denge getirdi. Golden sonra da etkili oyununu sürdüren kırmızı beyazlılar rakip kalede etkili olurken gol son dakikalarda geldi. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Naby Oulare harika bir kafa vuruşuyla takımını öne geçiren golü kaydetti. Kırmızı beyazlılar ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Boluspor bu galibiyetle puanını 12’ye yükseltirken, konuk ekip Bodrum FK ise 17 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar ligin 11.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Bodrum FK ise sahasında Manisa Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

 

Maçtan Dakikalar;

Dk 10; Sağ kanattan Hakan Bilgiç’in ortasında ön direkte Furkan kafayı vurdu. Top kaleci De Sousa’da kaldı.

Dk 13; Boluspor savunmasında Oğuz Kağan’ın büyük hatasında topu kapan Gökdeniz Bayrakdar kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı gönderdi.

GOL Dk 38; Bodrum FK golü buldu. Üzeyir’in sağ kanattan ortasında savunmadan seken topa Kenan Özer vurdu ve takımını öne geçiren golü kaydetti. İLK YARI SONUCU BOLUSPOR 0 – 1 BODRUM FK

Dk 51; Hızlı gelişen Boluspor atağında ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Oko’nun sert şutunda kaleci De Sousa güçlükle topu kornere çeldi.

GOLLLLL Dk 54; Boluspor aradığı golü duran toptan buldu. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Berk’in ortasına arka direkte yükselen Onur Ulaş kafayı vurdu ve skora denge getirdi.

Dk 64; Organize gelişen Boluspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Ercan’ın şutu az farkla yandan auta çıktı.

Dk 76; Ceza sahası sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Kenan’ın ortasına iyi yükselen Ali Aytemur’un kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

GOLLLLL DK 90; Boluspor öne geçti. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Naby Oulare harika bir kafa vuruşuyla takımını öne geçiren golü kaydetti.

MAÇ SONUCU BOLUSPOR 2 – 1 BODRUM FK Stat: Bolu 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NFRFI