Bu sefer galibiyet olsun !

Bu sefer galibiyet olsun !

Yeni bir teknik ekip ile yeni bir sayfa açmak isteyen Boluspor’da tek hedef bu maçı kazanmak.

26.10.2020

 

TFF 1.Ligde  mücadele eden temsilcimiz Boluspor bugün ligde 13. sırada bulunan Menemenspor'u konuk edecek. Menemenspor oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet 2 Beraberlik,3 mağlubiyet  ile 5 puan topladı.

 

Rakip son maçında kendi sahasında Bursaspor’u 2- 1  mağlup ederken temsilcimiz deplasmanda Balıkesirspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

Müsabakayı Antalya Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Mehmet Erdoğan yönetecek.

 

Bolu Atatürk  Stadyumu’da 26 Ekim  pazartesi (Bugün) günü saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada Murat Erdoğan’ın  yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Şengül yapacak.

 

Karşılaşmada Onur Bingül dördüncü hakem olarak görev alacak

 

Boluspor - Menemenspor maçı da 26 Ekim Pazartesi günü saat 19.00'da beIN SPORTS MAX HD 2, TRT Avaz ekranlarından izlenebilecek. 

 

Köroğlu

Köroğlu
2020-10-26 21:13:06

Başkan gör aldığın futbolcuları bunlar hangi takımı yenecekler yazıklar olsun futboldan soğuttular sen bu bekiri ne diye aldın adam orta sahada olta atıp durdu ve kerim sağda verimi az eski kerim değil bunlar diğerlerine göre batanlar diğerleri aynı bu oyun sağlı sollu atak oynasa forveti besler oyunu alır 3 puan cebinizde olur ancak bizim futbolcular o beceri olsa çok güzel olacak yola devam edeceksiniz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HI8NM