DEMİREL VE AKGÜL'DEN ANLAMLI ZİYARET

 DEMİREL VE AKGÜL'DEN ANLAMLI ZİYARET

Geçirdiği rahatsızlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalan Boluspor'umuzun efsanesi Şener Çakar hocayı spor yazarımız ve yorumcumuz Bolu'da eğitim ve sporun usta ismi Muharrem Demirel ile birlikte MHP Bolu Milletvekili evinde ziyaret etti.

05.02.2024

Bolu'da futbolun hemen hemen her kategorisinde ve yaş grubunda izleri bulunan Şener Çakar hoca geçirdiği ameliyat sonrası evinde istirahat ediyor. Tedavisi yavaş yavaş tamamlanan ve eski sağlığına kavuşan Şener hocayı yine Bolu'da hem eğitimde, hem de sporda büyük emekleri olan yazar ve yorumcu Muharrem Demirel ile MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül vefa örneği göstererek birlikte ziyaret ettiler. Çakar'a geçmiş olsun dileklerini ileten Demirel ve Akgül eski günleri yadederek hocanın sağlık durumu hakkında da bilgiler aldılar.

"ALLAH SAĞLIKLI BİR ÖMÜR VERSİN"

MHP'li Akgül ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Boluspor kurucularından, eski antrenörlerinden kıymetli Şener hocamızı ve ailesini hanesinde Muharrem Demirel hocamızla ziyaret ettik.Allah sağlıklı ömürler versin" dedi.

"KIYMETLİ BİR DEĞER"

Yazar Muharrem Demirel'de "Şener Hocamız, Boluspor'un ilk kuruluş kadrosunda yer almış, sonra Bolu amatör küme camiasına her anlamda katkılar sağlamış kıymetli bir değerdir" dedi.       

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VZRAK