Deplasmanda bir puan değerli

Deplasmanda bir puan değerli

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Adanaspor ile deplasmanda oynanan maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

14.01.2024

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise ligin tüm sıralarını ilgilendiren bir maç oynadıklarını söyledi.

Maçta buldukları golün ardından oyunun kontrolünü ele almaya başladıklarını belirten Koşukavak, şöyle konuştu: 

"İlk yarının son dakikalarında kırmızı kartla 10 kişi kalınca skor avantajımız olduğu için buna yönelik oynamayı tercih ettik. Oyuncularım iyi savundu. Adanaspor'a pozisyon vermedik. Sadece duran top tehdidimiz vardı. Barajı açtığımız için duran toptan Adanaspor golü buldu. Oyunun son dakikalarında pozisyon bulduk ama atamadık. Aldığımız bir puana üzülsek mi sevinsek mi bilemiyorum. 10 kişi iyi mücadele ettik. Deplasmanda bir puan değerli. Kazanabilirdik, bir puan aldık. Adanaspor'a başarılar dilerim.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2024-01-14 02:54:20

Gereksiz sarı kartlar, gereksiz fauller, hatalı paslar ve yanlış baraj kurma sonucu iki (2) puan gitti. Önceki seneleri hatırlarsak eğer, gereksiz sarı kartlardan çok çekmiştik, bu devre de ilk maçta aynısı oldu. Başkanımız transferler ile görevini yaptı fakat teknik direktörden bir şey beklemeyin. Zaten takım bir eksik, Furkan'ın girmesi ile takım 9 kişiye düştü. Gereksiz sarı kartlara yönetim gerekeni yapmazsa, daha çok puan kaybederiz, ilk 7'ye girme bu sene de hayal olur.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GNYDP