DEVAM KARARI ALINDI?

DEVAM KARARI ALINDI?

Kırmızı-beyazlı ekipin yeni sezonda takımın başına geçecek olan Teknik Direktör belli oldu?

06.06.2021

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer'in 31 Mayısta sözleşmesi bitmişti  ve yeni sezon için tamam mı devam mı merak konusu  olan teknik direktör ile yeni sezonda Boluspor yönetimi devam kararı aldı. 

eko

eko
2021-06-06 22:05:39

beş para etmez bi t direktör levent kardeşte takımı tanıdı demiş bu adam 20 sene kalsa yine takımı tanıyamaz beş para etmez düz ötesi bal ligi kapasiteli bi adam boluspor yine son 4 için kapışır bu sene.yönetim taraftarın serzenişlerine kulak tıkayıp bu adamı getiriyorsa burdan sölüyorum bu tarfatarda gereğini yapar .bi sürü teknik adam var gidip bu dümdüzzle anlaşmanın mantığı ne .boluspor düşerse abat bunun altında kalır .bi anket yapın bakalım bu adam bolusporu ilk 8 sokabilecekmi.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2021-06-06 22:00:20

Çok doğru karar, yönetimi tebrik ederim. Hem ligi hem takımı tanıyan disiplnli hoca. Geçen yıl kendi kurmadığı, ligin en zayıf kadrolarından birisini ligde tutmayı başardı. Genç futbolculara yaklaşımı da olumlu, her sene en az 2-3 yıldızı alt yapıdan takıma kazandıracağına inanıyorum. Devre arası transferleri Selmani olsun Kosongo olsun oldukça yararlı oldular. Başkanın da güvendiği bir hoca olması nedeniyle önümüzdeki sezon çok başarılı olacağına inanıyorum. Allah utandırmasın.

Taraftar

Taraftar
2021-06-06 16:58:09

Helal abat bey bu sene sefilleri oynayacak bu takim eğer bu takıma nokta transfer yapmayıp ismi duyulmamış futbolcular alınırsa sanmaki geçen seneye duruma düşeriz yeterin iyi futbolcu alınki bir boluspor seyredelim bu da bizim hakkımız olsun iki seneden beri düşme korkusu yaşanmakta bu durumdan bir an toparlanması lazım

Levent

Levent
2021-06-06 15:37:23

En azından bu sene takımı tanıdı , adaptasyon sorunu yaşamayacak, önümüzdeki sezon lige hazır çekirdek bir kadro kurar inşallah. Bolusporumuza hayırlı olsun ..

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 6TCNV