FERYADIMI ARTIK GİZLEDİM…

FERYADIMI ARTIK GİZLEDİM…

Bülent Çiftçi yazdı...

30.09.2019

Bırakın isyanımı artık feryadım bile bu kötü gidişata kar etmiyor. İşi oluruna bırak, takım belki düzelir sana tükürdüğünü yalatırlar diyorum ama benimkisi sadece züğürt tesellisinden öteye geçmiyor. Ne olacak bu Boluspor’un hali?  Nasıl lige dönebilir diye kafamda deli soruları arpacı kumrusu gibi düşünüp, tabiri caizse beynimi yakıyorum.

 

Duygularımın, sitemlerin bir noktada tercümanı olan yazmaktan da takımını seven biri olarak feragat edemiyorum çünkü bu benim işim. Camia olarak hepimizin amacı takımımızın içinde bulunduğu kötü gidişata artık bir dur denmesi ve alacağı seri galibiyetlerle puan cetvelinde iyi bir yerde tutunarak ilersi için umut olmalıdır.

 

Lig uzun bir maraton, bu köprünün altından daha çok sular akacak diye umut tazeleyip heyecanımızı kaybetmiyoruz. Altı hafta içersinde alınan dört mağlubiyet ve iki beraberlikle hiç iyi gitmediğimiz net bir şekilde ortada. Acilen toparlanıp ilk yarının bitiminde yirmi puanın üstüne çıkamazsak işimiz oldukça zorlaşır.

 

Sezon başında futbolcuların takıma geç katılmaları ile yaşanan uyum sorunları, maç noksanlıklarından dolayı hazır olamamaları ve yeni bir hocanın iki hafta geçmesine rağmen oyuncularımızı daha yeni tanıyoruz çalışacak çok fazla zaman bulamadık gibi mazeretlerin kısa sürede aşılarak, takımın geleceği açısından bahaneler kalkmalı çözümler aranarak hayata geçirilmelidir.

 

Başkan ve yönetimi alacağı radikal kararlarla gerekeni, Osman hoca ise taktiksel, fiziksel ve psikolojik olarak karşılaşmalara futbolcularını hazır hale bir an evvel getirmeli, futbolcularda artık kendine gelerek gerçek güçlerini rakiplerine göstermelidir. Zaman her şeyin ilacı derler ama bizim artık zamana değil acilen ilaca ihtiyacımız olmalıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IYGDB