FUAT HOCANIN MUTLU GÜNÜ

FUAT HOCANIN  MUTLU GÜNÜ

İlimizin önemli eğitimcilerinden spor yazarımız Fuat Bayramoğlu ve saygıdeğer eşi Mariye hanımın oğlu Ömer Faruk hayatını Merve Atalay ile birleştirdi.

12.07.2021

Bolu Atatürk İlkokulu Müdürü Fuat Bayramoğlu ve Mariye Bayramoğlu’nun oğlu Beden Öğretmeni Ömer Faruk Bayramoğlu ile Hürmüz Atalay ve Hayri Atalay çiftinin kızı Öğretmen Merve Atalay dünya evine girdi.

10 Temmuz 2021 Cumartesi günü gerçekleşen Nikâh ve Düğün Törenine, Bolu AKP Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu AKP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Yüceer, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, önceki dönem Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Gazeteci Yazar Muharrem Demirel ve çok sayıda davetliler katıldı..  

Altınyıldız Garden Düğün Salonu ve Kongre Merkezinde geçekleşen Nikâh merasiminde, çiftin Nikâhını Bolu Belediye Belediye Başkanı Tanju Özcan kıydı. Bolu AKP Milletvekili Arzu Aydın, çiftin evlilik cüzdanını Merve Bayramoğlu’na takdim etti. MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran’da Bolu Belediyesi tarafından evlenen çiftlere verilen içinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim bulunan hediye paketini yeni evli çifte takdim etti. Pasta kesimi, takı töreni ve oyunlarla gerçekleşen düğün töreni, davetlilerin çifti kutlamaları ve fotoğraf çekimleri ardından sona erdi.

Bolu Spor Gazetesi ve FutBOLUmuz.com  Ailesi olarak Bayramoğlu ve Atalay ailelerini tebrik eder, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DPJVX