Gergin Reha!

Gergin Reha!

Boluspor Teknik Direktörü Kemal Reha Erginer Balıkesirspor maçındaki gergin hareketler ve bağırışları dikkat çekti.

09.01.2022

Boluspor Teknik Direktörü Kemal Reha Erginer Balıkesirspor maçındaki gergin hareketler ve bağırışları dikkat çekti.

 

Özellikle maçın ikinci yarısında skor 1-0'ken önce orta hakeme, sonra bir pozisyon sonrası Turgay'a ve son olarakta uzatmalarda oyuncu değişikliğini yaptırmayan dördüncü hakeme sert şekilde bağıran Reha hocanın bu gerginliği merak konusu oldu.

 

Koltuğu yönetimsel anlamda olmasada camiada sallantıda olan Reha hocanın her maçını son maçı gibi oynadığı, kovulma ve tepki alma korkusunun haleti ruhiyesine yansıdığı hareketlerinden belli oluyor.

bolulu

bolulu
2022-01-10 16:00:22

GÖKHAN KARDEŞ NE ZAMAN BAŞARI GELECEK TAKIM DÜŞÜNCEMİ .ADAM 2 YILDIR TAKIMIN BAŞINDA DOĞRU DÜRÜST Bİ OYUN ŞEKLİ YOK B PLANI YOK İDDİA EDİYORUM İLK GOLU YESEYDİK GOL MOL ATAMAZDIK.TAKIMDA DİSİPLİN SORUNU VAR 10-0 BİTECEK MAÇ ZOR ZEKAT 1-0 BİTTİ.KARDEŞİM BOMBOŞ ARKADAŞINA ATMAYIP ÇAPRAZDAN KALEYE VURMAK NEDİR YA .ROSHİ ENAZ 5 PZSYONU EZDİ BREGU AYNI BERK ÇALIŞKNDI ZAMAN ZAMAN BENCİL OYNADI.BU ABDURRRAHİM ERAY NEDEN 3 HAFTADIR YOK KOSSONGO NEDEN OYNAMADI.NASIL Bİ YÖNETİM VAR BOLUSPORDA AÇIKLASANIZA KARDEŞİM ONDAN SONRA KOSKOCA BOLUSPORUN MAÇINA 90 KİŞİ GİTMİŞ İZLEMEYE HİÇ KIZMAYIN TARAFTAR NE DEDİYSE YÖNETİM TERSİNİ YAPTI İŞTE SONUÇ BOLUNUN HERHANGİBİR KÖY TAKIMININ MAÇI OLSA DAHA FAZLA KİŞİ İZLER.BOLUSPORUN BAŞINDA BAŞARISIZ OLDUĞU GÜN GİB AŞİNA Bİ TD VAR ÜSTELİK ADAM BAŞARISLIĞIN SEBEBİNİ TARAFTAR OLRAK SÖLEMESİNE RAĞMEN BOLUSPORDA TD YAPABİLİYO.TRANSFER TAHTASI MESELESİ NE OLDU TRANSFER YAPACAKMI BOLUSPOR .ÇIT YOK SİZ BÖLE DEVAM EDİN 10 KİŞİYLE OYNARSINIZ MAÇLARI SN YÖNTİM

Köroğlu

Köroğlu
2022-01-10 10:57:02

Bu maçta forma şansı verdiğin futbolcular arasında turgay kaçer takıma bu son balikkesir maçına ne vermiştir bu adamı 90 dakika saha tutuyorsun çok hata yaptı ve oyuncu değişiminde niye 90 dakikayı bekliyorsun sen bu kafa ile gidersen takım bırakın maç kazanmayı hayel bile kuramazsınız reha hoca takımı eline ve elek vermişler bu eleğin içinden 11 tane futbolcu seçiyorsun ama bir türlü takımı kurup oynatamıyorsun senin görevin hocalık işe bu maça çıkartıp oynatacaksın başka çaresi yok senin işin bu sen bu konu ile başka düşüncen olmamalı

M.T.

M.T.
2022-01-09 23:52:24

Reha hocam kulaklarını tıka işini yapmaya devam et. Biz Boluspor'un super ligin tozunu attırdığı 80 li yıllardan beri maç kaçırmayan taraftarlardanız. Daha turnikelerden stada girmeye çalışırken takım 2-0 öne geçerdi. Yenilse de vazgeçmezdi. Kimse(!) beğenmese de ben sahada elinden geleni yapmaya çalışan, vazgeçmeyen gençler topluluğu görüyorum. Hata yapıyorlar hemde çok ama iyi niyetliler. Sizinde kulübe yeterli daha iyisini yapabileceğinizi biliyoruz. Boluspor tarihinde gençlere ve altyapıya en fazla eğilen 2 yada 3 TD'den birisiniz. Bu maç için yerden yere vuracaklar, ama düşünmezler ki bu maç (halihazirda vuku bulan ortam açısından) aslında mental olarak en zor maç. Çünkü rakip sonuncu ve gelen 5 giden 4 atmış. Haftaya Tuzlaya da Eyüp ve Ümraniye tarifesi uygulayın herkes sussun. Başarılar dilerim.

Gökhan

Gökhan
2022-01-09 19:01:15

Reha hocayı aldığı risklerden yaptığı gençlere yatırımdan dolayı tebrik ediyorum illaki başarı gelecek

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-01-09 18:49:40

Daha uygun pozisonda futbolcu varken, her futbolcu kaleye şut atması; nerede ise bu durum Boluspor'a ağıra mal olacaktı. Bencil-egoist futbolcuların bu durumu, takımda disiplinin olmamasının işareti.Her takım Balıkesir değil. Balıkesirspor dışında, şu takım düşer diyemiyoruz. Denizlispor 5-6 hafta sonra ilk altıya girerse şaşırmayın. Bazı yerel internet sitelerinde "Beybiliç Boluspor bu gönderiyi kimlerin yorum yapabileceğini sınırladı." ifadesini görüyoruz. Taraftarı dışlayan bir yönetim ve teknik direktör var. Böyle bir yönetimle Boluspor ilk defa karşılaşıyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BWXGV