Gören Var Mı?

Gören Var Mı?

Zafer Filiz yazdı...

09.06.2023

Selam ve Dua ile merhabalar,

 

Dün yapılan Boluspor kongresinde gözler o isimleri aradı.

 

Boluspor dün olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Konrgreye çok sayıda üye ve seyirci katılımı olurken, gözler yeni seçilen vekiller Akp'den Yüksel Çoşkunyürek ve Chp'den Türker Ateş, Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı aradı.

 

Seçim döneminde maçlardan eksik olmayanları, kongrelerde, pazar yerlerinde boy gösteren il başkanlarının çoğunu göremedi Boluspor sevenler.

 

Kongreye sadece Mhp'den milletvekili İsmail Akgül (Bizim İsmail) haricinde siyasi erkanın çoğu katılmadı.

 

Boluspor başkanlarından Necip çarıkçı ,Yener Bandıkçıoğlu, Necdet Gören ve Yüksel Ceylandışında gözler diğer eski başkanları aradı, ulaşılamadı.

 

Savaş Abak dışında "Aday olacak başkan adayları arandı, ama öyle bir baba yiğit bulunamadı."

 

"Boluspor'a biz destek oluruz!" diyenler arandı, meşgule atıldı.

 

Savaş başkan "Bir kaç yıla kalmaz bu gelir-gider dengesiyle, benimde gücüm tükenince Eskişehir gibi amatöre kadar gideriz" dendi. "Çağrı cevapsız kaldı!"

 

İşin özeti "Boluspor bir kaçımız hariç hep sahipsizdi, yine sahipsiz kaldı!"

 

Baki selam ile...

MURAT YILMAZ

MURAT YILMAZ
2023-06-12 12:39:36

Kongreye gelmeyen, Boluspor'a duyarsız kalan ilimizin hem siyasilerini hem iş dünyasını anlamak hakikaten çok zor. İsmail Akgül için Bolu halkı ne kadar isabetli bir karar vermiş, bu arkadaşımız bunu her fırsatta adeta ispat edercesine davranıyor. Kendisini cani gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonra da aynı duyarlılığı diğer konularda da göstereceğinden eminim. Kongre günü Türker bey kanal yolunda yürüyüş yapıyordu, demek ki ertelemesi mümkün olmadı. Yüksel bey için ise Fehmi bey için de söylediğimiz telefon ve arabasında bulunan navigasyonda Bolu maalesef yer kaplamıyor. Hiç umudum yok ama inşallah yanılırız da Bolu'nun ortak konu değerlerinde yanımızda olurlar. Mevcut bulunan 3 milletvekilimiz, belediye başkanımız, ticaret odası başkanı ve diğer başkanlar kendi ve siyasi çevrelerini kullanarak Boluspor'u bu darboğazdan rahatlıkla çıkartabilirler. Maddi sıkıntı bittiğinde planlı programlı, gelirleri olan, altyapısı düzgün işleyen yapılanmaya girmemiz ya da kulübün şirketleşip satılması konusunda kafa yorulması gerekir.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LDTDF