Hedef Tamamen Elazığspor Maçı

Hedef Tamamen Elazığspor Maçı

Boluspor'un teknik direktörü Cüneyt Karakuş açıklamalarda bulundu.

23.01.2019

Tabi şimdi bir hoca değişikliğinde yönetim doğal olarak bir görevlendirme yaptı. Bizde bunu gerçekten bir görev arz ediyoruz. Yani Boluspor’da çalışmak önemli bir şey bizim için. Görevde kaldığımız sürece de bunu layıkı ile yerine getirmek istiyoruz. Öncelikle, teşekkür ederiz kendilerine.

 

Öncelikle Galatasaray maçına gelelim.

Çünkü Galatasaray maçıyla ilgili açıkçası çok o yönde hareket ettik. Galibiyetin dışında tekrar Boluspor’un o ilk 7-8 haftalık periyodunu, oradaki arkadaşlığı, oradaki muhabbeti, oradaki dayanışmayı yakalamak amaçlamak istedik ve kupa maçına kadarda konuşmalarımız çalışmalarımız bu yönde oldu.

 

Yani birlikte oynama, birlikte hareket etme, işte alan daraltma, daha mücadele daha biraz kavgacı Boluspor. Çünkü biliyoruz Boluspor’un neler yapabileceğini. Gayet de iyi oldu, sadece skora yansımadı. Onun içinde çok üzülmüyoruz açıkçası, yani kaçırdığımız için üzülüyoruz bu bizim için önemli bir şey.  Galatasaray’ı 3-1 de yenebilirdik, 2-1 de olabilirdi, 1-1 de olabilirdi.

 

Bu sevindirici,

Bunun tabi hafta sonu hedef tamamen Elazığspor maçıydı. Bu ortamı yakalarsak bu maçın bizim için tabi daha rahat daha iyi olacağını düşündük ve şuanda öyle bir ortamı yakaladık gibi düşünüyorum. İşte 2-3 günlük çalışmadan sonra Elazığ maçını oynayacağız. Tabi sıkıntı, Elazığ’da sıkıntılar yaşadı. Eskişehir olsun Karabük gibi genç bir takım var orada. Her an herkese bir şey yapabilecek potansiyele sahip. Onu ciddiye alarak hazırlanacağız, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu AORPR