NİYE GELDİN HOCAM ?

NİYE GELDİN HOCAM ?

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın her maç sonrası açıklamalarında üstüne basa basa tekrarladığı bir konu gözlerden kaçmadı.

04.10.2023

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın, her maç sonrası açıklamalarında üstüne basa basa tekrarladığı bir konu gözlerden kaçmadı.

 

2-3 hafta önce Boluspor'un kötü sonuçları sonrası göreve gelen Yalçın Koşukavakta Boluspor'un kötü gidişatına merhem olamamışa benziyor. Boluspor'un ligdeki durumunu, yaptığı ve yapamadığı transferleri bilerek göreve gelen Yalçın hoca, şimdiden maç sonu ve basına yaptığı açıklamalarda tabiri caizse yan çizmeye başladı.

 O açıklamalardan birkaç örnek vermek gerekirse,

 

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak;

 

"Kırmızı-beyazlı takım için ortada iyi bir sahne olmadığını belirterek, “Benden önceki antrenör arkadaş kendi kafasında bir plan yapmış. Kadroyu biraz ofansif anlamda esnetmemiz gerekiyor. Çok zor bir durumdayız. 4 maçta 3 puan alınmış." (İlk geldiğinde)

"Kocaelispor'u tebrik ederim. Başarılar dilerim. Burası önemli bir futbol şehri. Ekonomik olarak Kocaelispor'un yarısı kadar değiliz. Ama oyuncularımın oyunundan memnunum.  Kadro kalitesi var. Oyuncu kalitesi iyi olduğu zaman benim gibi çok taktiksel detaylarla uğraşmaya gerek yok" sözlerini kaydetti." (Kocaeli maçından sonra)

"Bunların sebebi bir sebebi var daha önce de söyledim. Kadro mühendisliğinde bir problem var. Çünkü, biraz kadro inşa edilirken, bazı profilde oyuncular içeride olmadığı için böyle sıkıntılar yaşıyoruz. " (Erzurum maçından sonra)

 

 

Sevgili Yalçın Koşukavak hocam açıklamalarınız bunlar, bizde soruyoruz;

 

Takıma gelmeden veya gelirken hiç mi kadro yapısı, yapılan transferler, Boluspor'un ligdeki durumu, Boluspor'un maddi durumu hakkında araştırma yapmadınız?

 

Bolusporla anlaşırken boştayım, bir takım olsunda, kim olursan olsun diyemi anlaştınız?

 

Bolusporla sadece maddiyatı düşünmeden sadece duygusal olarak mı anlaştınız?

 

Elinizde bulunan mevcut kadroyu iyi değerlendirdiğinize, futbolcuların mevki olarak doğru yerlerde oynattığınıza inanıyor musunuz?

 

Yarın bir gün takım kötü gitmeye devam ederse sonucunda takımı ben kurmadım, ben sütten çıkmış ak kaşığım demek için mi, her maç sonu ve haftaiçi yukarıdaki gibi önceki açıklamaları yaptınız?

Ve son olarak yapmış olduğunuz bu açıklamalarla Başkanı ve yönetimi zor durumda bırakmıyormusunuz?

 

Boluspor camiası sizden bilinen ve görünen şeyleri tekrar tekrar söylemenizi değil, çözüm üretip Boluspor'u daha iyi yerlere getirmenizi bekliyor, bahane üretmenizi değil!

başkentli

başkentli
2023-10-04 16:44:55

Sn Başkan, Değerli Yöneticiler, bence Göztepe maçına Sn Yalçın Koşukavak ile çıkılmamalı.Neden mi? Çünkü yenilirsek mazeret hazır, onlar zengin biz fakir, onların kadro kalitesi yüksek , bizim zayıf, onlar yetenekli bizimkiler yeteneksiz.( Çok afedersiniz ama, eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi olmasın) Bu durumdan futbolcuların ve taraftarların olumsuz etkilenmemesi mümkün mü.Futbolcuları kötülersen Hocaya sagıları kalmaz, sonrada biliyorsunuz olacakları, Allah korusun. Peki Yalçın Bey Kocaeli, Göztepe zengin biz fakiriz diyelim, peki Erzuruma ne demeli, geçen sene bizimle olan son maçta kümede kaldılar, bildiğim kadarıyla transfer yasaklarıda sürüyor.Hakan Kutlu hoca o ihtiyar ölü takımı diriltmiş, takır takır top oynatıyor, sizin gibi saçma sapan konuşmuyor işini yapıyor, ondan biraz feyz alsanız diyorum,Ama nerde hep şikayet hep şikayet.Sn Başkan, Değerli Yöneticiler zararın neresinden dönülürse kardır, bu hocadan bu zihniyetden bize fayda değil, zarar gelir.Koyverin gitsin, zengin kulüp arasın kendine..Sizlere ve sizin nezdinizde tüm Boluspor camiasına saygılarımı sunuyorum,Allah kolaylıklar versin..

bolulu

bolulu
2023-10-04 15:32:41

Arkadaş bu haberi yaparken kafanız mı güzeldi. Adam kurmadığı kadroya bütün sorumluluk benim mi desin. (Bu oyuncu grubunu gelirken kendi getirmedi) Madem spor siteniz var. Siz sezon boyunca gelen hocayı ve yaptırdığı transferleri neden tenkit etmediniz. Haftada kaç antrenmana gidiyorsunuz da hocanın ne yapmaya çalıştığını gözlemlediniz. İşkembeden sallayarak olmaz bu işler. Birilerine şirin gözükmek için haber yapmayın! Bu hoca giderse paraşütleri açarız dünyadan haberiniz yok.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu K5UVF