Hocayı Tutalım! Ligi Bırakalım Mı?

Hocayı Tutalım! Ligi Bırakalım Mı?

Geçtiğimiz hafta Balıkesir yenilgisi sonrası Teknik direktör Reha Erginer'in Başkan Abdullah Abat'a sunduğu istifası kabul edilmemişti.

09.04.2022

Geçtiğimiz hafta Balıkesir yenilgisi sonrası Teknik direktör Reha Erginer'in Başkan Abdullah Abat'a sunduğu istifası kabul edilmemişti. 

 

Bu haftaki farklı Bandırmaspor mağlubiyeti sonrası;

Hocanın tekrar istifa edip, etmeyeceği,

Başkan Abat'ın istifayı kabul edip, etmeyeceği,

Reha hoca dursun, biz istifa edelim,

Takım böyle iyi tepkileri görmezden gelip, hıştamayalım! deyip, demeyecekleri Boluspor camiasında büyük merak konusu oldu.

Levent

Levent
2022-04-09 16:29:11

Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi. Kaç haftadır takım ben ligin dibine gidiyorum mesajı veriyor ama bu gidişe duyarsız kalan Sayın Abat ısrarla müdahale etmeme konusunda kararlı görülüyor. Geldiğinden beri bir türlü kadro istikrarı yakalayamayan her maçta vasat futbolcuların birini çıkarıp diğerini oyuna alan Reha Hocada kalan maçların zorluğunu görünce iyice ürkmüş olacak ki ilk defa istifa kelimesini ağzına aldı ama Sayın Abat devam dedi. Herşey bir kenara bugünkü maçta Bandırma Tribünlerindeki canlılığı heyecanı görünce içim bir tuhaf oldu. ''Bizim Taraftarımızı futboldan soğutan'' , ''Şehirdeki futbol heyecanını öldüren Başkan'' olarak anılacaksın Sayın Abat. Eğer bu gidişe acil müdahale etmezsen bu sıfatlarına ''Takımı düşüren Başkan'' eklenecektir Sayın Abat. Boluspor kimsenin kişisel inatlarının ve kinlerinin oyuncağı olamaz. Boluspor Bolulularındır. Sen geçicisin Boluspor ve Boluspor Taraftarı her zaman bakidir..

Köroğlu

Köroğlu
2022-04-09 15:49:14

Sayın abat bey bu kervan böyle devam etmez takım düşüyor sen bu reha beyle tekrar devam onayı veriyorsun gördüğünüz eser meydanda aklı başınızı alın bu ne yapıp kan değişikliğine gidip bu takımı ligte kalması için elinizden ne geliyorsa yapılması gerekiyor

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BGTU6